cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Se pare ca Marius Opric va asigura doar interimatul la Metalurgistul Cugir. Sebastian Moga va asista la meciul cu Unirea Jucu de sâmbătă

Se pare ca Marius Opric va asigura doar interimatul la Metalurgistul Cugir. Sebastian Moga va asista la meciul cu Unirea Jucu de sâmbătă

Publicat în 05.09.2014 la ora 14:46

interviu-opric-final-ineuDespărţirea de Dan Mănăilă, după doar două meciuri oficiale, la Hunedoara în cupă şi la Galda de Jos în prima rundă, l-a readus pe banca tehnică a formaţiei de sub Drăgana a antrenorului Marius Opric, cel care va conduce Metalurgistul Cugir în etapa a doua a Ligii a 3-a, debutul pe propriul teren, cu Unirea Jucu, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 17.00.

Pe de altă parte însă, oficialii cugireni continuă căutările pentru găsirea unui nou antrenor principal, la acest meci urmând să asiste şi bistriţeanul Sebastian Moga, fost secund la Corona Braşov. Moga (42 ani) a fost pe lista de aşteptare a Metalurgistului în vară, alături de Pelici sau Gherman, înainte de instalarea lui Mănăilă. Astfel, şefii divizionarei terţe urmează să poarte o rundă de negocieri cu fotbalistul a cărui cariere a cuprins echipele Gloria Bistriţa, Dinamo, “U” Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, Kecskemet şi Oroshaza (ultimele două din Ungaria).

Noi am rămas în relaţii foarte bune cu Marius Opric încă de când ne-am despărţit după campionatul trecut. Suntem prieteni şi a acceptat să ne ajute în acest moment, interimatul său având o durată nedeterminată. Plecarea lui Mănăilă nu dorim să o comentăm prea mult, preferăm să ne gândim la ce vom face. Studiem diverse variante, negociem şi cu Sebastian Moga, dar rămâne de văzut cum vom concretiza aceste tratative”, a spus preşedintele Ciprian Pahone.

Când a acceptat provocarea venită de la Cugir, Mănăilă declara că “s-a întors acasă“, iar în această săptămână după ce a părăsit Metalurgistul Cugir a luat în discuţie “nepotrivirea de caracter”.

Mandatul său a însemnat 6 săptămâni şi două rezultate mai degrabă nesatisfăcătoare, eliminare în cupă la Hunedoara, după loviturile de departajare şi semieşecul cu nou-promovata Industria Galda de Jos, remiză albă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 263 ori

Se pare ca Marius Opric va asigura doar interimatul la Metalurgistul Cugir. Sebastian Moga va asista la meciul cu Unirea Jucu de sâmbătă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *