cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » În penultima rundă a turului: Viitorul Ghimbav – Metalurgistul Cugir 1-6 (0-3)

În penultima rundă a turului: Viitorul Ghimbav – Metalurgistul Cugir 1-6 (0-3)

Publicat în 25.11.2017 la ora 15:50

Penultima rundă a turului Seriei a V-a a eşalonului terţ le-a adus față în față pe Viitorul Ghimbav – „lanterna roșie” (locul 15 cu doar 3 puncte acumulate) și pe Metalurgistul Cugir (locul 4 cu 23 de puncte).

Gruparea de sub Drăgana venea după înfrângerea nemeritată din confruntarea cu liderul „U” Cluj și  a luat cele trei puncte fără prea mari emoții, diferența de valoarea fiind evidentă.

Cugirenii și-au respectat statutul și au punctat în trei rînduri prin Șaucă (11, șut peste portar după o combinație cu Făgărășanu), Vărărean (25, la prima reușită din acest sezon, reluare sub bară la pasa lui Șaucă) și golgheterul Făgărășanu (32, șut din interiorul careului).

După pauză, amfitrionii au redus handicapul (52), însă Udrea (55, scăpat pe contraatac) a înscris întâiul său gol în tur, iar apoi au punctat Făgărășanu (62, din poziție singur cu portarul) și Codrea (82, reluare la un corner) – primul sa reușită în eșalonul terț.

• Făgărășanu, golgheterul seriei, suspendat etapa viitoare!

Andrei Făgărășanu, golgheterul seriei cu 14 reușite, a primit al 4-lea avertisment stagional, pentru simulare, deși a fost o fază evidentă de lovitură de pedeapsă și va absenta în jocul de final a turului, cu Sănătatea Cluj. „Îi felicit pe jucători pentru seriozitate, pentru modul cum au abordat întâlnirea. Era pericolul să tratăm jocul „de sus”, dar nu a fost așa, am mai avut doua mare și multiple ocazii. Partida a fost una fără istoric, am dominat-o de la un capăt la celălalt, un lucru important fiind faptul că băieții au înțeles mesajul și s-au comportat foarte profesionist, a existat implicare și atitudine„, a precizat Călin Moldovan.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Negrescu, Itu, Vărărean (75, Cioban) – Șaucă, Măd. Popa (55, M. Neagu), Sorian, Tăban – Udrea (70, Oltean), Făgărășanu (79, Codrea); rezerva N. Bănică, Afrapt, Șt. Radu. Antrenor Călin Moldovan.

Acest articol a fost citit de 127 ori

În penultima rundă a turului: Viitorul Ghimbav – Metalurgistul Cugir 1-6 (0-3)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.