cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Maximum de puncte pentru Opric, după două runde: Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0 (2-0)

Maximum de puncte pentru Opric, după două runde: Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0 (2-0)

Publicat în 05.09.2015 la ora 19:02

metalurgistul-cugir-magura-cisnadie-sep-2015La prima apariţie în faţa propriilor suporteri din actuala stagiune, Metalurgistul Cugir a învins nou-promovata Măgura Cisnădie, scor 2-0 (2-0) şi are maximum de puncte după primelor două etape în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Golurile gazdelor au fost înscrise de I. Radu (23) – după o lovitură de colț și juniorul Chelaru (41) – ce a profitat de o nesincronizare în defensiva adversă.

Metalurgistul a controlat autoritar jocul în primul mitan, când I. Radu și Chelaru au punctat, recidivând după reușitele din runda inagurală. Etapa următoare, cugirenii joacă în deplasare cu ASU Poli Timișoara.

• Neguț eliminat în minutul 30!

O fază încinsă s-a pereecut în minutul 30 când Neguț și-a spart capul la un duel aerian cu un adversar. Nervos, vârful sibian a cerut eliminarea oponentului și cu sângele șiroind pe față l-a înjurat pe central, care i-a arătat cartonașul roșu, Măgura jucând în inferioritate 60 de minute. Pe margine, în timp ce primea îngrijiri medicale, Neguț s-a luat la harță cu oficialii cugireni, iar după ce s-a calmat a fost transportat cu ambulanța la spital.

A fost un duel între doi antrenori, Marius Opric și Ioan Luca, ce au fost coechipieri la Unirea Alba Iulia până în 2000.

Au evoluat formațiile: Metalurgistul: Dragotă – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Piko, Necșulescu, Ghergar – I. Radu, G. Goronea; rezerve Tiut – L. Moldovan, Tăban, Șuteu, Cîrstean, Itu, M. Neagu. Antrenor Marius Opric;

Măgura: Căbuz – Barbu, Natea, Bâra, Moisi, Beza, I. Petrescu, D. Tătar, Gombar, Ad. Radu, Neguț; rezerve P. Florea, Cocoș, Bobeș, Bârză, Vladu, Stănică, Nasta. Antrenor Ioan Luca.

Acest articol a fost citit de 279 ori

Maximum de puncte pentru Opric, după două runde: Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0 (2-0)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.