cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Trupa lui Opric umilită crunt în actul secund: CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 4-1 (1-1)

Trupa lui Opric umilită crunt în actul secund: CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 4-1 (1-1)

Publicat în 02.10.2015 la ora 16:59

metalurgistul-cugir-oct-2015Metalurgistul Cugir a ratat examenul dificil de la Lugoj, pierzând cu scorul de 1-4 (1-1), în etapa a 6-a Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, un derby al speranțelor promovării.

Precupanu s-a dovedit killer-ul echipei de sub Drăgana, prin dubla realizată în minutele 4 și 49. Goșa a adus egalitatea, din penalty în min. 45, însă cugirenii au plătit tribut gafelor din defensivă, cu portarul Dragotă în prim plan, elevii lui Opric irosind șansa de a conta în lupta pentru Liga a 2-a. Au mai punctat Vlădia (65) și Porcescu (85).

Eșecul de la Lugoj întregește noianul dezamăgirilor cugirene, în condițiile în care s-a strâns numai o victorie (acasă cu Minerul Motru) în ultimele 3 meciuri oficiale.

Scorul a fost deschis de Precupanu (4), la prima acţiune notabilă de atac, după ce l-a depăşit pe juniorul L. Moldovan.

Cugirenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în minutul 25, la un fault evident asupra lui Chelaru. Dacă prima fază susceptibilă de penalty nu a fost judecată în favoarea oaspeţilor, în schimb, în minutul 45+1, I. Radu a fost cosit în suprafaţa de pedeapsă, iar Goşa a adus egalitatea, din punctul cu var, cu un şut puternic din punctul cu var.

• Dezastru în actul secund!

La reluare, în minutul 49, același Precupanu a finalizat o minge lungă trimisă de E. Miculescu, fază la care a speculat eroarea lui Neagu, coroborată cu indecizia portarului Dragotă. În minutul 61, Vlădia finalizează cu capul, din centrul careului o centrare trimisă de Mînecan (ex-CS Zlatna), la care Dragotă a ieșit total aiurea. În minutul 85, Porcescu a înscris iar (lovitură liberă Ardelean și reluare cu capul), creionând o umilință cugireană, Metalurgistul văzându-se pusă la colț într-un meci care conta major.

Au evoluat formaţiile: CSM Lugoj: P. Iordache – Rotea, E. Miculescu, Loga, Roșie  – Vlădia – Precupanu, Mînecan, Poiană, Dobricean – Velcotă,; rezerva Oct. rusu, Cl. Ardelean, Porcescu, Dobra, Olariu, Socaciu, Stoichescu.

Metalurgistul: Dragotă – Bold, Goşa, Şt. Radu, L. Moldovan, Chelaru, Piko, M. Neagu, Afrapt, Itu, I. Radu; rezerve Tiut – Necşulescu, Ghergar, Tăban, Şuteu, Huţanu, Cîrstean.

Runda viitoare, echipa lui Opric joacă acasă cu ASCO Filiaşi şi apoi are rundă liberă.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 154 ori

Trupa lui Opric umilită crunt în actul secund: CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 4-1 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.