cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » PSD Alba și-a prezentat astăzi la Casa de Cultură din Cugir candidații la ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 decembrie

PSD Alba și-a prezentat astăzi la Casa de Cultură din Cugir candidații la ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 decembrie

Publicat în 19.11.2016 la ora 21:28

lansare-candidati-psd-cugir-noi-2016Câteva sute de cugireni au avut prilejul să se întâlnească astăzi cu vicepreședintele PSD, senatorul Ecaterina Andronescu,  precum și cu candidații PSD Alba pentru Parlamentul României.

Anuntat cu cateva zile in urma, evenimentul organizat la Cugir a debutat in jurul orei 9.30, cand, oaspetele de Bucuresti insotita de candidatii pentru Senatul Romaniei si Camera Deputatilor: Ioan Darzu, Daniel Breaz, Cornel Murg, Marcela Daramus, Gheorghe Damian si Dan Barbulet, dar si de membrii ai biroului orasenesc Cugir al PSD, s-au intalnit cu cetatenii orasului de la poalele Draganei. Din Piata „Complex”, pe traseul pana la Casa Oraseneasca de Cultura, acestia s-au oprit cu localnicii, in marea lor parte persoane varstnice (cei mai multi pensionari), le-au ascultat doleantele, leau dorit sanatate si i-a asigurat de tot sprijinul pentru o viata cat mai buna.

Intr-o atmosfera la fel prieteneasca si de primitoare a avut loc si intalnirea de la Casa de Cultura unde in jurul orei 11.00, intr-o sala plina pana la refuz, oaspetii s-au intretinut cu participantii, fie acestia membrii sau simpatizanti ai Partidului Social Democrat. Reuniunea a fost deschisa de secretarul organizatiei social – democratilor din Cugir, jr. Mircea Simu, care le-a dorit un bun venit tuturor participantilor si le-a multumit pentru prezenta lor in numar asa de mare la respective manifestare.

In continuare, fostul prefect de Alba, ing. Cornel Murg, candidat pentru fotoliul de senator a devenit pentru aproape o ora moderatorul intalnirii, facand oficiile de gazda, oferind participantilor locali detalii si informatii despre activitatea fiecarui candidat care va reprezenta Partidul Social Democrat din Judetul Alba in Parlamentul Romaniei. Atat senatorul Ecaterina Andronescu, cat si candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor au raspuns intrebarilor adresate de cei prezenti si au transmis mesaje ale partidului cu prilejul alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Acest articol a fost citit de 235 ori

PSD Alba și-a prezentat astăzi la Casa de Cultură din Cugir candidații la ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 decembrie
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.