cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Ieri, 28 februarie 2017, Serviciul Rutier Alba, împreună cu Serviciul Rutier Hunedoara a organizat o acţiune de prevenirea a accidentelor rutiere pe DN 7

Ieri, 28 februarie 2017, Serviciul Rutier Alba, împreună cu Serviciul Rutier Hunedoara a organizat o acţiune de prevenirea a accidentelor rutiere pe DN 7

Publicat în 01.03.2017 la ora 12:00

În carul acţiunii au fost folosite 4 aparate de măsurare a vitezei ce au fost  amplasate succesiv, pe tronsonul de Sebeş – Simeria.

Au fost depistaţi şi sancţionaţi 108 conducători auto care au depășit limita legală de viteză şi au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 3 pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/ora a limitei legale de viteză.

Alţi 18 conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 23.940 lei.

Pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

  • Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.
  • Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare!
  • Evitaţi efectuarea depăşirilor în condiţiile unui trafic rutier aglomerat!
  • Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 196 ori

Ieri, 28 februarie 2017, Serviciul Rutier Alba, împreună cu Serviciul Rutier Hunedoara a organizat o acţiune de prevenirea a accidentelor rutiere pe DN 7
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.