Rămâi conectat

Actualitate

C.N.A. a retras astăzi licența de emisie a postului OTV, deținut de Dan Diaconescu, ca urmare a neplății amenzilor restante

cugirinfo.ro

Publicat

în

Consiliul Național al Audioviauzlului a retras licența OTV, deținută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din anul 2009. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, președinte C.N.A. și votată în unanimitate.

Decizia intră în vigoare din momentul în care societatea va fi informată de decizia C.N.A., potrivit reprezentanților C.N.A.

Propunerea de retragere a licenței a fost făcută în baza articolului 27 din Legea Audiovizualului, care prevede, printre altele, că licența unui post de televiziune poate fi ridicată dacă radiodifuzorul nu face dovada plății amenzii în termen de șase luni de la data aplicării.

Reprezentantul Ocram – Societatea noastră este în insolvență. Proiectul de reorganizare a fost depus la judecătorul sindic. Niciun fel de plăți nu au mai fost acceptate. Ce pot să vă asigur este că prioritar este ca plățile vor fi prioritare în ceea ce privește plata amenzilor.

Laura Georgescu – M-a fascinat faptul că exact la data de 28 martie 2012 ați intrat în insolvență, cu un an înaintea expirării valabilității licenței. În iulie 2012, ați cerut calitatea de consumator captiv în raport de C.N.A. Ați solicitat, la cel moment, și prelungirea valabilității licenței până când va fi fost redresat tot ce era, economic, de rezolvat. (…) De ce ați făcut acest demers și de ce sunteți un consumator captiv?

Reprezentant Ocram – Nu știu să vă spun. Nu a fost voința Ocram să intre în insolvență. Expresia pe care ați menționa-o aparține administratorului special, cel care este delegat să caute o modalitate prin care societatea să-și achite datoriile.

Valentin Jucan – Ce este mai deranjat este că în pofida încercării C.N.A. de a avea o relație normală cu radiodifuzorii, în permanență am observat din partea Ocram această sfidare și neglijență în ceea ce privește Consiliul. Ați ajuns să ne consideraí niște furnizori de servicii în condiíile în care licența obținută este un bun al statului, este un drept care a fost câștigat cu greu la Revoluție.

Ocram a intrat în insolvență în martie 2012 la solicitarea Mamitzu Production.

UPDATE (ora 18.30): Situația amenzilor primite de OTV în ultimii patru ani:

 • 2009 – 31 de amenzi în cuantum total de 395.000 de lei
 • 2010 – 6 amenzi în cuantum total de 85.000 de lei
 • 2011 – 13 amenzi în cuantum total de 440.000 de lei
 • 2012 –  2 amenzi pana la intrarea în insolvență, în cuantum total de 250.000 de lei (contestate în instanță)

În 2012, pe lângă cele 2 amenzi afișate mai sus OTV a mai primit patru sancțiuni ce au totalizat 280.000 de lei. Dintre acestea, trei au fost contestate în instanță.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
3 Comentarii

Un comentariu

 1. Avatar

  Mihai

  22.01.2013 la 16:45

  Asta este cea mai buna veste pe ziua de azi !

 2. Avatar

  Carolina

  22.01.2013 la 17:13

  Draga Mihai esti cumva Mihai Gadea de te bucuri asa de tare? Poate iti place minciunile si lingaii lui Voiculescu. Nu sint fan nici unei televiziuni.Poate educatie o sa va faca cei de la antene ex Capatos…

  • Avatar

   Mihai

   22.01.2013 la 17:49

   Nu sunt sustinator al lui Gadea, dupa cum ai tras gresit concluzia, insa OTV este o televiziune care a promovat cat de mult a putut manelismul si subcultura in randul romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Bărbat de 30 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce și-a agresat partenara

cugirinfo.ro

Publicat

în

Miercuri,  10 aprilie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către o tânără de 24 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresată de partenerul său.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că în dimineața zilei de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.30, în timp ce se aflau în locuința comună din Cugir, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 30 de ani ar fi devenit violent și și-ar fi agresat partenera.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de violență în familie.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Ziua Internațională a Rromilor celebrată la Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Direcția de Asistență Socială Cugir în parteneriat cu Centrul Cultural ,,Valentin Uritescu” Cugir și Consiliul Local al orașului Cugir au organizat un interesant și frumos  eveniment cu prilejul zilei de 8 Aprilie „Ziua Internațională a Rromilor Cugir – 2024”

Astfel, în zilele de 7-8 aprilie 2024 au avut loc  activități sportive, o dezbatere și o Masă Rotundă privind semnificația Zilei Internaționale a Rromilor organizată  la Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir.

Au participat reprezentanți ai Spitalului Orășenesc Cugir, preoții parohi, Adrian Cebotari și Marius Nestian, reprezentantul Partida Rromilor PRO EUROPA – Gruia Bumbu, Asociatia APDRCR (Pienar Cosmin),  reprezentanți ai Poliției Locale, sociologul Tomuș Alin, reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Cugir.

Au fost organizate activități culturale pe scena Centrului Cultural susținute de către Fanfara Transilvania, elevii școlilor gimnaziale din Cugir: Școala  Gimnazială „Iosif  Pervain”, Școala Gimnazială „Singidava” și Școala Gimnazială Nr. 3.

 

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Pacienții internați în Spitalul Orășenec Cugir, vizitați de „Tinerii voluntari” ai Parohiei Șibot

cugirinfo.ro

Publicat

în

În contextul „Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și al Anului comemorativ al Sfinților doctori fără de arginți”, grupul de „Tineri voluntari” ai parohiei Șibot, sub îndrumarea preotului paroh Cosmin Șandru și a prof. Daniela Drăguș, au împlinit cu multă însuflețire, într-un parteneriat cultural-filantropic, o lucrare deosebită și curată spre alinarea suferințelor sufletești și trupești ale mai multor bolnavi din comunitatea creștinească.

Aceștia au fost prezenți sâmbătă, 6 aprilie 2024, în Spitalul orășenesc Cugir unde au vizitat bolnavii, cărora le-au oferit în dar o icoană, un Catehism Ortodox  și alte mici daruri. Totodată, au ascultat cu interes un cuvânt de îmbărbătare și de încurajare, iar toată atenția de care au avut parte i-au emoționat.  Tinerii care l-au însoțit pe preot în această lucrare pastorală au fost foarte satisfăcuți pentru bucuria pe care au reușit să le-o aducă celor suferinzi. Toate aceste activități filantropice au avut menirea de a crea anumite contexte în care tinerii noștri voluntari să-și exprime, în cadrul acestui proiect de suflet, dragostea față de semeni, cea care ne aseamănă cu Dumnezeu.

Scopul proiectului a fost implicarea și pe viitor a copiilor în viața bisericii, prin punerea în practică a cuvintelor părintelui Paisie Olaru „Cea mai mare faptă bună este a îngriji de cei bolnavi. Mare lucru este a ne alătura cu cel ce pătimește, să luăm parte la durerea lui”, astfel având posibilitatea trăirii unor frumoase experiențe de iubire, de cunoaștere, de apropiere și de slujire dintre oameni, și mai ales posibilitatea întăririi relațiilor tinerilor cu persoanele aflate în suferință, pe paturile spitalelor, să pună în practică experiența filantropică”, a transmis părintele Șandru.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir