cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Vara aceasta, la Ambient primești un bon cadou pentru cumpărături de peste 200 de lei!

Vara aceasta, la Ambient primești un bon cadou pentru cumpărături de peste 200 de lei!

Publicat în 08.07.2013 la ora 9:01

Între 4 iulie și 31 august 2013, pentru fiecare 200 de lei achitați la casă, clienții Ambient vor primi câte un bon valoric pe care îl pot utiliza pentru plata oricăror produse achiziționate cu plata pe loc.

sigla AmbientDin dorința de a fi mereu aproape celora care caută să transforme o casă într-un cămin armonios, în anotimpul renovărilor, Ambient vine în întâmpinarea dorințelor clienților săi prin campania „Bon Cadou”. Aceasta aduce clienților Ambient bonuri de cumpărături în valoare de 10 lei pentru cumpărături de peste 200 de lei. Astfel, la cumpărături de peste 400 de lei, clienții vor primi 2 bonuri cadou, iar la cumpărături de peste 600 de lei, ei voi primi 3 bonuri cadou. Aceste bonuri cadou se pot utiliza în scopul plății oricăror produse achiziționate între 1 și 31 august 2013.

Participarea la campanie este accesibilă tuturor celor care ajung în magazinele Ambient mai ales că plafonul de 200 de lei poate fi ușor atins cu super ofertele lunare disponibile. Produsele vedetă ale lunii iulie sunt faianța (3 modele) la 16,99 de lei metrul pătrat, țigla metalică la 18,99 metrul pătrat, precum și cabina de duș la numai 389,99 lei. De asemenea, în Revista Promoțională Ambient din iulie mai puteți găsi oferte avantajoase la produsele de sezon cum ar fi lampă soloră, scaune de plastic, umbrele de soare și piscine gonflabile, toate la super prețuri.

Campania se va desfășura în centrele comerciale Ambient din: Sibiu, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Baia Bare, Bistrița, Alba Iulia, Mediaș,  Deva, Sighișoara, Sighet, Râmnicu Vâlcea și Gheorgheni. Regulamentul de participare este disponibil pe www.ambient.ro și la ghișeele de Relații Clienți din centrele comerciale Ambient.

Acest articol a fost citit de 372 ori

Vara aceasta, la Ambient primești un bon cadou pentru cumpărături de peste 200 de lei!
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.