cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Simulare BACALAUREAT 2014 la matematică. Modele de subiecte şi baremele de corectare, la proba obligatorie a profilului | cugirinfo.ro

Simulare BACALAUREAT 2014 la matematică. Modele de subiecte şi baremele de corectare, la proba obligatorie a profilului | cugirinfo.ro

Publicat în 04.03.2014 la ora 20:21

Modele de subiecte şi baremele de corectare pentru simularea examenului de Bacalaureat la matematică  | cugirinfo.ro Profil: tehnologic, ştiinţe ale naturii, pedagogic, informatică. Miercuri, 5 martie elevii susţin simularea probei obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat.

elevi bacalaureat

Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar examenul începe la ora 9:00, când elevii primesc subiectele. Elevii vor avea trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu pot părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Elevii vor fi repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele vor fi publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii pot fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie decât limba maternă. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Centrele de corectare sunt, în Alba Iulia la Colegiul Naţional „HCC” şi Colegiul Tehnic “Apulum”, la Aiud – Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” şi Colegiul Tehnic, la Blaj – Colegiul Naţional “I.M.C” şi Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea”, la Câmpeni – Colegiul Naţional “Avram Iancu” şi Liceul Tehnologic Silvic, la Cugir – Colegiul Naţional “David Prodan”  şi Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu”, la Ocna Mureş – Liceul Teoretic “Petru Maior” şi Liceul Tehnologic. La Sebeş centrele de evaluare vor fi  la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” şi Liceul cu Program Sportiv. Simulările se corectează alte instituţii de învăţământ decât în cele în care au fost susţinute.

Rezultatele vor fi afişate în 14 martie, iar notele nu se trec în catalog.

Acest articol a fost citit de 438 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.