cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Victor Robert Dican, fostul mijlocaș defensiv al Metalurgistului Cugir, a promovat examenul de Bacalaureat cu media 9.96

Victor Robert Dican, fostul mijlocaș defensiv al Metalurgistului Cugir, a promovat examenul de Bacalaureat cu media 9.96

Publicat în 08.07.2019 la ora 20:55

Chiar dacă „U” Cluj a ratat promovarea în Liga I, pierzând meciul de baraj disputat impotriva celor de la  FC Hermanstadt, se poate lăuda cu rezultatul excepțional obținut de unul din jucătorii săi de perspectivă, la examenul de Bacalaureat în această vară.

Victor Robert Dican (18 ani) a fost aproape de perfecțiune la „examenul maturității”. Tânărul mijlocaș defensiv, șef de promoție la Liceul „David Prodan” din Cugir, a luat nota 10 la Matematică și Chimie, iar la Limba Română a luat nota 9.90, astfel că a obținut media 9,96.

„Într-un secol de existență, Universitatea a șlefuit talente, dar a antrenat și minți strălucite. Nu putem fi decât foarte mândri de jucătorii noștri Alex Pop și Victor Dican care au absolvit examenul de Bacalaureat cu medii generale impresionante: 9.71, respectiv 9.96. Bravo, băieți! Haide “U”!!!”, au scris „șepcile roșii” pe Facebook.

Acest articol a fost citit de 424 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.