cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Senatorul PNL Teodor Atanasiu dorește o fuziune între liberali și PDL

Senatorul PNL Teodor Atanasiu dorește o fuziune între liberali și PDL

Publicat în 28.03.2014 la ora 21:00

Teodor-Atanasiu-mar-2014„După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat de Traian Băsescu, să înţeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să îşi menţină aleşii locali şi parlamentarii, şi pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă, altfel, o să continue hemoragia la ei”, a spus Teodor Atanasiu.

Liderul liberal a precizat că în PDL a început “o mică hemoragie”, oprită acum doar pentru că se apropie alegerile europarlamentare, însă după scrutin aceasta “se va accentua”, iar plecările din partid “pot fi masive”.”Cei de la PDL să zică: “suntem partid liberal ca şi voi, vrem să fuzionăm cu PNL, să ne confundăm cu istoria de 150 de ani a liberalismului românesc şi să facem împreună o treabă”. Eu vă spun că astăzi a început o mică hemoragie în PDL, stopată pentru că vin europarlamentarele. După aceea ea se va accentua, adică plecările pot să fie masive daca nu se întâmplă acest lucru (fuziunea – n.r.), deoarece oamenii nu văd o perspectivă”, a afirmat senatorul liberal.
Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a comentat declaraţia lui Teodor Atanasiu, în emisiunea “100 de minute”, de la Antena 3: “În mod categoric, nu există la nivelul conducerii PNL astfel de discuţii. Cred că este un punct de vedere personal al domnului Atanasiu”, a spus Cristina Pocora.
sursa: antena3.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 789 ori

Senatorul PNL Teodor Atanasiu dorește o fuziune între liberali și PDL
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *