cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Remiză sun Drăgana pentru… Șoimii Lipova: Metalurgistul Cugir – CSM Școlar Reșița 2-2 (1-1)

Remiză sun Drăgana pentru… Șoimii Lipova: Metalurgistul Cugir – CSM Școlar Reșița 2-2 (1-1)

Publicat în 05.10.2018 la ora 17:58

În derby-ul etapei a VII-a a Seriei a 4-a din eșalonul terț, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – CSM Școlar Reșița, scor 2-2 (1-1), o remiză ce convine de minute liderului Șoimii Lipova, întrucât contracandidatele s-au încurcat reciproc.

Vizitatorii au deschis scorul, prin Săulescu (10) – fotbalist care etapa trecută a înscris un hat-trick împotriva Unirii Alba Iulia, iar cugirenii au restabilit egalitatea în minutul 44, prin Șaucă, ce a profitat de o gafă imensă a portarului Zimmermann. După pauză, inspirația lui Călin Moldovan dă roade și juniorul Dican (62), abia intrat în teren, marchează cu capul, după un corner executat de Necșulescu. Cugirenii au emoții, însă portarul N. Bănică a intervenit salutar în două rânduri. Nu toate punctele rămân în contul “roș-albaștrilor”, invincibili în acest sezon, întrucât Prodan (87) a restabilit egalitatea.

• Călin Moldovan: „Rezultat echitabil, nu am avut maturitate”

„Un rezultat echitabil, ținând cont de ocaziile adversarului din final de joc. Și noi am avut oportunitatea să închidem meciul, să facem 3-1. Păcătuim în continuare la fazele fixe și e vorba și de inconștiență când faultezi în final, aproape de careu, când știi că adversarul este periculos la asemenea situații. Este păcat de punctele pierdute, n-am știt să gestionăm momentele favorabile. Am făcut un egal, iarăși am primit două goluri, dar ne batem până la capăt”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

• Octavian Benga: „Am pierdut două puncte, ținând cont de ocaziile monumentale”

„Am pierdut două puncte pentru că în final am ratat câteva ocazii monumentale. Asta, pe lângă faptul că i-am băgat pe adversari în joc prin cadoul de la 1-1, altceva aveam pregătit după pauză, în caz că intram în avantaj la cabine. Am întâlnit o echipă bună, de fapt, după părerea mea, cele mai bune din serie sunt Cugirul și Unirea, joacă fotbal de calitate, peste nivelul eșalonului, nu păcălesc. Speram să câștigăm aici, dar pe lângă conflictele de la începutul campionatului, ce ne-au influențat, avem și noi vina noastră: meci de meci facem cadouri adversarilor și ratăm neverosimil”, a conchis Octavian Benga.

• 2-2, MIN. 87: o altă rezervă, PRODAN, a egalat, cu capul, în dreapta lui N. Bănică, la o lovitură liberă de la 25 de metri executată de D. Toma
• 2-1, MIN. 62: DICAN, abia intrat în teren, cap din 8 metri, în dreapta lui Zimmermann, după un corner executat de Necșulescu
• 1-1, MIN. 44: ȘAUCĂ i-a furat balonul lui Zimmermann, la marginea careului și a trimis în poarta goală, după gafa imensă a căpitanului advers, ce a încercat să-l dribleze pe cugirean, după o pasă înapoi primită de la Vadasis.
• 0-1, MIN. 10: SĂULESCU, șut pe jos, în dreapta portarului, de la 14 metri, după o pătrundere pe dreapta, după ce i-a depășit pe Cercel și Itu, la o pasă printre

La reluare, multă circumspecție în ambele tabere, asta după ce Făgărășanu l-a înlocuit pe inexistentul Lemac.În mintul 55, Săulescu nu ajunge la un balon centrat din stânga de Curtuiuș. Făgărășanu (62) a șutat de la marginea careului, Zimmerman a respins! După 2-1, șut Necșulescu (64) puțin pe lângă bara dreaptă. Se joacă alert, pe contre, Curtuiuș (66) nu ajunge un balon periculos trimis în fața porții. Szijj (70) prinde o torpilă de la 30 de metri, respinsă cu greu în corner de N. Bănică. Iarăși o situație incredibilă de egalare, M. Staicu (73), relure din 5 metri, N. Bănică are o intervenție magistrală, reținând balonul pe linia porții. Se face 2-2, iar N. Bănică (89) scoate iarăși incredibil, la șutul lui M. Staicu, la colțul scurt, din 8 metri. M. Neagu (90+1) mai are o acțiune, însă Zimmerman e la post!

M. Staicu (90+2) putea da adevărata lovitură, dar șutul său, ce l-a depășit pe Bănică, l-a lovit pe coechipierul său D. Toma, în drumul spre gol!!!

Remiză la pauză, după gafa imensă a lui Zimmermann. Vizitatorii au controlat primul sfert de oră, când au și înscris, dar apoi au cedat inițiativa și amfitrionii au avut ocazii de egalare, izbutită după eroarea veteranului dintre buturile adverse
Putini spectatori la meci, in jur de 400 de persoane. in minutul 2, D. Ene a tras de la marginea careului, intr-un aparator. Gazdele au solicitat un penalty la o centrare din dreapta a lui Necșulescu, ce a lovit brațul lui Vaidasis, faza a continuat (18). Ratare mare I. Tătaru, la un corner, reluare alături din 6 metri (27)! O nouă ocazie a gazdelor, Necșulescu, șut de la 17 metri, în diagonală, puțin alături (35)

Echipe de start:

Metalurgistul: N. Bănică – Dohotariu, I. Tătaru, Itu/ cpt, Cercel – Șaucă (72, M. Neagu), Vaștag, L. Tudor (58, Șuteu), Dicu (58, Dican) – Necșulescu – B. Lemac (46, Făgărășanu); rezerve Crivăț – Copiluși, Vâjdea. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis (79, Toma) – Breșneni, Mierlici, Taciuc – Săulescu (61, Prodan), D. Ene, Curtuiuș (69, M. Staicu); rezerve F. Toader, E. Oprea, Izmana, Musteta. Antrenor Octavian Benga.

Arbitri Cl. Ștef, C. Bojan (ambii Tg. Mureș), S. Duma (Zalău) Observatori Teodora Albon (Cluj-Napoca), Cr. Gîț (Deva).

Acest articol a fost citit de 92 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.