cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Pugilistul cugirean Alexandru Turlea pe podiumul Campionatului Național de Box pentru seniori, desfășurat la Brăila

Pugilistul cugirean Alexandru Turlea pe podiumul Campionatului Național de Box pentru seniori, desfășurat la Brăila

Publicat în 20.10.2016 la ora 9:51

alexandru-turlea-cso-cugir-oct-2016Sala sporturilor din Brăila a găzduit, zilele trecute, finala Campionatului Național de Box, competiție destinată seniorilor, eveniment la care au luat parte pugiliști reprezentând puternice cluburi și asociații sportive din București (Steaua, Dinamo, METROREX) Galați, Craiova, Brăila, Satu Mare, Arad. Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă la campionat cu sportivul Alexandru Turlea (25 de ani), pregătit de cunoscutul antrenor Gigi Constantin.

Printr-o prestație bună, el a reușit la categoria 52 kg să obțină în semifinală un rezultat frumos, (locul III), pierzând la puncte în fața campionului „en titre” Marius Hondariu de la METROREX București.

A fost un meci plin de spectacol în care Alexandru Turlea a arătat tot cea ce a învățat. Sunt mulțumit de evoluția elevului meu, cred în valoarea lui și îmi pare rău că nu a avut mai multe jocuri la activ. Nici măcar la antrenamente, nu are partener de joc la categoria lui. Poate că și asta a influențat rezultatul meciului”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin. El nu a uitat să reamintească faptul că, Turlea, a fost medaliat în 2014, cu locul II la Cupa României și tot în același an s-a clasat pe locul III la Campionatul Național de Box. După cum ne-a mărturisit antrenorul, Alexandru lucrează pe o mașină cu comanda numerică, la o firmă situată în  Parcul Industrial Cugir unde este apreciat ca un foarte bun specialist.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 782 ori

Pugilistul cugirean Alexandru Turlea pe podiumul Campionatului Național de Box pentru seniori, desfășurat la Brăila
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.