cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Programul “RABLA” – prelungit până la sfârşitul lunii octombrie

Programul “RABLA” – prelungit până la sfârşitul lunii octombrie

Publicat în 04.10.2013 la ora 14:00

rabla-2013Firmele şi instituţiile publice care doresc să achiziţioneze maşini prin programul „RABLA” au timp până la sfârşitul lunii octombrie să îşi depună dosarele.

Iniţial programul „RABLA” a avut ca termen de finalizare a dosarelor data de 30 septembrie, însă Agenţia Fondului pentru Mediu a prelungit programul până la 31 octombrie. Până în prezent au fost depuse peste 1000 de dosare, din care au fost validate doar 281, pentru achiziţionarea unui număr de 975 de autovehicule. Printre instituţiile publice care beneficiază de tichetele în valoare de 6500 de lei se regăsesc şi Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Poşta Română. Reprezentanţii unităţilor de stat sau private care doresc să primească tichete pentru casarea maşinilor mai vechi de 10 ani trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care: să deţină calitatea de proprietar, să fie cu taxele şi datoriile către stat plătite la zi, să nu fie înregistraţi cu fapte sancţionate de legislaţia financiară etc. Mai multe informaţii se pot afla de la cele 12 puncte de colectare validate în judeţul Alba, amplasate în Alba Iulia, Sebeş, Aiud, Câmpeni, Cugir, Teiuş şi Ighiu.

Acest articol a fost citit de 371 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la Programul “RABLA” – prelungit până la sfârşitul lunii octombrie

  1. Ioana Răspunde

    25.10.2013 la 13:27

    Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate pot obtine sediile exacte, persoanele de contact si orice alt tip de informatie de pe noul website Remat Holding : http://rematholdingco.ro/programul-rabla/ . Website-ul vechi al companiei nu va mai fi actualizat, potrivit unui comunicat trimis de Grupul Remat pe comunicatemedia . ro . Asadar, cei interesati stiu acum de pot obtine detaliile dosarului.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.