cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Primăria din Şibot se va muta în sediu nou

Primăria din Şibot se va muta în sediu nou

Publicat în 23.07.2018 la ora 10:00

Printr-un proiect inițiat de administrația din Șibot și aprobat de Consiliul Local, peste câteva săptămâni se va da startul lucrărilor de modernizare a noului sediu destinat primăriei locale.

Este vorba de reabilitarea și modernizarea unei construcții (un bloc cu două etaje care n-a fost dat niciodată în folosință), situată pe strada Principală nr. 39.

Investiția va fi finanțată prin Grupul de Acțiune Locală din zona Văilor Ampoiului și Mureșului, în baza unui proiect depus la Instituția amintită la data de 30 mai 2018 cu titlul „Modernizare sediu nou Primăria Șibot”.

Demersul a fost depus în cadrul sesiunii 1/2018 aferentă măsurii M1/ 6B „Servicii de bază pentru economia și populația rurală” în vederea finanțării din fonduri europene prin PNDR 2014 – 2020, sM 19.2 – Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală.

Potrivit edililor locali, noul sediu va avea birouri pentru taxe și impozite locale, asistență socială, contabilitate, birouri pentru personalul administrației locale, sală de ședințe pentru consiliul local etc. Suma alocată este 89.000 de euro. Termenul de finalizare a investiției este anul 2018. De reamintit faptul că tot prin această formă de finanțare a fost promovat un proiect prin care a fost achiziționat, în anul 2014, un buldo-excavator.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 422 ori

Primăria din Şibot se va muta în sediu nou
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.