cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Paul Dincu şi Romulus Micu, noii manageri la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme

Paul Dincu şi Romulus Micu, noii manageri la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme

Publicat în 19.12.2012 la ora 19:21

În prezenţa administratorului special, a reprezentanţilor AGA, ai Consiliilor de Administraţie şi ai liderilor de sindicat, astăzi au avut loc, în mod oficial,  numirile pentru funcţia  de manager general la UM Cugir şi Fabrica de Arme.

Astfel, la  SC Uzina Mecanică, în funcţia de manager general a fost instalat liberalul Romulus Micu (59   ani), fiind investit pentru a doua oară după ce  a mai deţinut această funcţie în timpul guvernării Tăriceanu.  El îi succede la conducerea firmei PDL-istului Marin Morariu. Au luat parte la eveniment Cornel Pastina -reprezentant AGA, Cristian Ciutrilă, Rafael Popescu şi Emil Muntean -membrii CA  şi Nicuşor Mihai -administrator special.

Mandatul pentru funcţia de director general la Fabrica de Arme a revenit potrivit protocolului USL, social -democratului Paul Dincu  -(42  ani ), fost salariat la Star Transmission Cugir, care îl inlocuieşte în respectiva calitate pe interimarul Codruţ Cernea. La şedinţa de instalare au luat parte reprezentantul AGA- Călin Furdui,Luis Vladoiu, Mircea Trifan, Lucian Pop -membrii CA, precum şi liderul  sindicatului ”APĂRAREA”,   Ioan Neagu.   A fost prezent de asemenea administratorul special Mihai Nicuşor.

Pe baza unor surse de această dată am aflat că la UMC, fostul manager general Marin Morariu va primi funcţia de director general adjunct, iar la Fabrica de Arme această funcţie va fi ocupată de Nicolae Mihăilesc, fost director de producţie la FAC, actualmente director la SC Cugireana SA.

Acest articol a fost citit de 412 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.