cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Parcul Industrial Cugir (PIC) are un nou Consiliu de Administraţie

Parcul Industrial Cugir (PIC) are un nou Consiliu de Administraţie

Publicat în 28.12.2012 la ora 19:24

Noul CA al PIC este compus din Androne Elisabeta Ana, Muntean Emil Nicolae (directorul PIC) și Suciu Horea. Consilierii județeni din Alba au desemnat prin vot direct joi, 27 decembrie, un nou consiliu de administrație (CA) la Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir” S.A, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Alba. 

Au fost 31 de voturi valabil exprimate și unul anulat. Toți cei trei candidați la funcția de de membri ai Consiliului.de Administraţie al SC „Parcul Industrial Cugir” SA au obținut 31 de voturi pentru și niciunul împotrivă.

Potrivit legiilor în vigoare societăţile administrate în sistem unitar ale căror situaţii financiare fac obiectul unei obligaţii legale de auditare sunt administrate de cel puţin 3 administratori.

“HOTĂRÂRE

Se propun candidaţii pentru funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii comerciale „Parcul Industrial Cugir” S.A. în baza selecţiei prealabile efectuată de către Comisia de selecţie.

În baza rezultatului selecţiei prealabile efectuate de comisie, se propun candidaţii pentru funcţiile de membri ai Consiliului.de Administraţie- al SC „Parcul Industrial Cugir” SA următoarele persoane: doamna Androne Elisabeta Ana, domnul Muntean Emil Nicolae, domnul Suciu Horea.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 420 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.