cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Facturi umflate cu 13.000 de lei la Parcul Industrial Cugir. Curtea de Conturi a dispus recuperarea prejudiciului

Facturi umflate cu 13.000 de lei la Parcul Industrial Cugir. Curtea de Conturi a dispus recuperarea prejudiciului

Publicat în 22.03.2019 la ora 10:00

Un control al Curții de Conturi a scos la iveală un prejudiciu în valoare de 13.000 de lei la S.C. Parcul Industrial Cugir S.A., societate la care Consiliul Județean Alba este unic acționar.

În perioada 12 noiembrie 2018 – 14 decembrie 2018, Curtea de Conturi a efectuat un control al modului de administrare a patrimoniului public și privat al unităților administrativ-teritoriale în domeniul parcurilor industriale, control care a vizat și activitatea de la Parcul Industrial Cugir.

”A fost decontată nejustificat suma de 13.000 de lei, în baza unor facturi întocmite de executantul obiectivului de investiții Modernizare obiectiv Hală 3 nivele, achitate în totalitate de SC Parcul Industrial Cugir SA, în condițiile în care valoarea lucrărilor executate, consemnate în situațiile de lucrări a fost mai mică cu această sumă”, se arată în raportul Curții de Conturi. Suma este considerată prejudiciu și se află în stadiu de valorificare, se precizează în raportul Curții.

Executia lucrărilor a constat în renovarea clădirilor degradate: hidroizolație, termoizolație, ferestre termopan, finisări exterioare pentru obiectivul „Hala 3 nivele” din incinta Parcului Industrial Cugir. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 1.587.757,50 lei, fără TVA, din care 5% le-au reprezentat cheltuieli diverse și neprevăzute.

S.C. Parcul Industrial Cugir S.A. este constituit sub autoritatea CJ Alba, ca unic acționar în baza O.G. Nr. 65/2001 privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale, având ca domeniu de activitate administrarea imobilelor pe bază de comision și/sau contract. Desfășurarea activității este asigurată de directorul general Emil Nicolae Muntean (foto).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1411 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.