cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Noul director financiar al Spitalului din Cugir este liberalul Silviu Samoilescu

Noul director financiar al Spitalului din Cugir este liberalul Silviu Samoilescu

Publicat în 01.02.2013 la ora 11:27

După o aşteptare de aproape doi ani, conducerea  Spitalului orăşenesc Cugir a reuşit în cele din urmă să asigure unitatea locală de sănătate cu un nou manager financiar-contabil.

Ocupantul acestei delicate funcţii este liberalul Silviu Samoilescu, de formaţie economist, care a lăsat conducerea Centrului Comunitar Resursa Vinerea şi s-a înscris la concursul organizat de spital, fiind singurul concurent pentru acest post. Locul a rămas vacant ca urmare a demisiei din această funcţie, în cursul anului 2011, a economistei Mihaela Schneider, interimatul fiind asigurat în această perioadă de către Steluţa Sărmăşan, angajată a aceleaşi unităţi în calitate de economist.

Silviu Samoilescu are o bună experienţă în domeniul financiar- contabil ţinând seama că o perioadă mare de timp a lucrat în cadrul Controlului Financiar de Gestiune (CFG), la Uzina Mecanică, precum şi în calitate de auditor financiar la Fabrica de Arme Cugir.

Potrivit managerului spitalului orăşenesc, ing. Cristian Simu se aşteaptă trecerea perioadei de contestaţie, după care Samoilescu va semna contractul de muncă şi îşi va lua în primire postul, începând probabil cu data de 4 februarie.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 490 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.