cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Nicolae Florin Ghinea, autorul crimei petrecută sâmbătă la Cugir, arestat preventiv pentru 30 de zile

Nicolae Florin Ghinea, autorul crimei petrecută sâmbătă la Cugir, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat în 19.09.2016 la ora 11:03

criminal-cugir-sep-2016Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive de reţinere a inculpatului GHINEA NICOLAE FLORIN, în vârstă de 34 ani, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 18.09.2016, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

În aceeaşi dată, urmare propunerii formulate de către procuror,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că, în data de 17.09.2016, în jurul orei 17.40, în timp ce persoanele vătămate  D. T. şi D. L. M. (tată şi fiică) se deplasau, pe o stradă din oraşul Cugir, judeţul Alba, inculpatul Ghinea Nicolae Florin, fostul concubin al victimei D. L. M., având un cuţit de bucătărie asupra sa, a aplicat mai multe lovituri cu acest obiect victimelor D. T. şi respectiv D. L. M., cauzându-le leziuni corporale grave ce au condus la scurt timp la decesul victimei D.T., şi, respectiv, care au pus viaţa în pericol victimei D. L. M., aceasta din urmă fiind transportată de urgenţă la Spitalul oraşului Cugir, şi de aici, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 340 ori

Nicolae Florin Ghinea, autorul crimei petrecută sâmbătă la Cugir, arestat preventiv pentru 30 de zile
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.