cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Nicolae Conțan ales președinte al Organizației Pensionarilor Social – Democrați din orașul Cugir

Nicolae Conțan ales președinte al Organizației Pensionarilor Social – Democrați din orașul Cugir

Publicat în 11.12.2018 la ora 17:16

Sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir a găzduit ieri, 10 decembrie 2018, Conferința Organizației Cugir a Pensionarilor Social – Democrați (OPSD), la care au luat parte peste 130 de delegați desemnați în cadrul ședințelor PSD organizate pe structura celor 19 secții de votare la nivel local.

Pe agenda dezbaterilor s-au aflat înscrise: Darea de seamă privind activitatea desfășurată de Biroul Organizației Pensionarilor Social – Democrați de la ultimele alegeri și până în prezent( raport prezentat de președintele Laurențiu Duma);

Alegerea președintelui, vicepreședinților și a membrilor noului birou pentru un mandat de doi ani. După alocuțiunile prezentate de către Mircea Trifan – președinte PSD Cugir, Julieta Isarie – președinta Organizației de Femei a PSD Cugir și Cornel Murg – vicepreședinte al Organizației Alba a PSD, s-a trecut la alegerea noului birou. În condițiile în care ing. Laurențiu Duma a refuzat să mai candideze pentru un nou mandat de președinte(din motive personale), s-a supus la vot o nouă candidatură pentru această funcție, în persoana lui Nicolae Conțan., singurul înscris pe lista de candidați la președinția organizației.

Delegații la conferință au ales prin vot deschis, un birou format din 21 de membrii: 1 președinte, 3 vicepreședinți, 1 secretar și 16 membri. În funcția de președinte a fost ales Nicolae Conțan, iar ca vicepreședinți: Laurențiu Duma, Gheorghe Schiau și Nicolae Herlea. Pentru funcția de secretar a fost votat Cornel Păștină. Toți delegații prezenți la reuniune au primit Diplome aniversare semnate de liderul național Liviu Dragnea și președintele OPSD Ion Popa.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 595 ori

Comentarii

Un Comentariu la Nicolae Conțan ales președinte al Organizației Pensionarilor Social – Democrați din orașul Cugir

  1. adi Răspunde

    18.01.2019 la 17:27

    psd zeci de ani va treage electoral dupa infractorul dragnea.
    rusinea romaniei, pretenul puscariasilor. cine se asociaza cu el e la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.