cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Moș Crăciun le-a adus cadouri celor 290 de sportivi de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Moș Crăciun le-a adus cadouri celor 290 de sportivi de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Publicat în 23.12.2016 la ora 9:05

Ieri seară, 290 de sportivi, în majoritatea lor copii, care practică sportul în cele opt  secții ale CSO Cugir (fotbal, handbal , karate, atletism , șah , box , tenis de câmp și karting ), au primit din partea lui Moș Crăciun, pungi cu cadouri constând în dulciuri și răcoritoare.

Moșul a fost sprijinit în nobila și mult așteptata sa misiune de către președintele clubului orășenesc, Călin Mureșan, Adrian Mihai – director de competiții sportive, precum și de profesorii și antrenorii, care pregătesc echipele de sportivi.

,,Ne bucurăm că avem atât de mulți copii talentați, care practică sportul, cu multă pasiune și dăruire, iar rezultatele sunt din ce în ce mai bune. Este și meritul antrenorilor, care depun eforturi deosebite pentru ca munca lor să să se concretizeze în performanțe notabile atât la nivel național cât și internațional. Am văzut că Moșul le-a făcut o mare bucurie în această seară, iar noi, împreună cu părinții sau bunicii, ne-am bucurat alături de ei”, ne-a declarat profesorul Adrian Mihai.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 168 ori

Moș Crăciun le-a adus cadouri celor 290 de sportivi de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.