cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Mihai Nicușor a fost numit în noul Consiliu de Administraţie al Cupru Min Abrud

Mihai Nicușor a fost numit în noul Consiliu de Administraţie al Cupru Min Abrud

Publicat în 19.11.2013 la ora 15:54

Mihai-Nicusor-PNLMihai Nicușor, membru PNL, a fost desemnat membru în noul Consiliu de Administraţie al societății miniere de stat Cupru Min S.A. Abrud.  În prezent, Nicușor este director comercial al Romarm, administrator special la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir, și consilier județean în CJ Alba, din partea PNL.

Noul CA al Cupru Min Abrud este condus de Nicolae Luca, consilier al ministrului Economiei, iar membrii sunt Nicolae Iordache, Mihai Nicuşor,  Nicolae Turdean, Felix Branişte – şef de cabinet al secretarului de stat în Ministerul Economiei, Bogdan Badea).

Mihai Nicușor este plecat de mai multe zile în străinătate. Contactat de ziarul “Unirea” acesta a declarat că nu mai este membru în nici un alt Consiliu de Administrație al vreunei companii și că urmează ca la prima ședință a CA Cupru Min Abrud să se facă o analiză a documentelor societății, pentru a își putea exprima un punct de vedere privind situația și perspectivele acestei companii.

În prezent, directorul general al companiei de stat Cupru Min Abrud este Nicolae Iordache, iar societatea are circa 500 de angajaţi. La Roșia Poieni se află cea mai mare exploatare de cupru din ţară, respectiv un zăcământ evaluat la 900 de milioane de tone de cupru.

Societatea minieră din județul Alba se află în procedură de vânzare de concentrat de cupru, cu plata în avans, derulat de Ministerul Economiei şi S.C. Cupru Min S.A., criteriile de eligibilitate fiind îndeplinite doar de 2 ofertanţi – Trafigura PTE LTD Singapore şi Yldirim Holding AŞ Turcia, iar în prezent sunt în analiză ofertele preliminare şi amendamentele la proiectul de contract depuse de către ofertanţi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 543 ori

Mihai Nicușor a fost numit în noul Consiliu de Administraţie al Cupru Min Abrud
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *