cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de box a CSO Cugir pe podiumul finalei Campionatului Național de Box destinat cadeților

Echipa de box a CSO Cugir pe podiumul finalei Campionatului Național de Box destinat cadeților

Publicat în 26.11.2015 la ora 14:03

boxeri-cugir-nov-2015În sala de sport a Liceului Energetic din Craiova s-a desfășurat, de curând, Finala Campionatului Național de Box, competiție destinată cadeților (copii născuți în 2001 – 2002) la care au luat parte peste 165 de sportivi, la 16 categorii de greutate, din întreaga țară.

Echipa Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, pregătită de antrenorul Gigi Constantin a fost prezentă la evenimentul din Bănie, cu trei pugiliști și anume: Sebastian Antone, Alexandru Cebotari și Beniamin Roșu. Cunoscuți pentru evoluția tot mai bună din ultima perioadă, doi dintre elevii lui Gigi Constantin au reușit o prestație foarte bună, reușind să urce pe podiumul întrecerii.

Astfel, Antone Sebastian – categ. 36 kg, a ocupat locul II, ratând finala cu Orlando Țăran de la C.S. Rovinari, iar Alexandru Cebotari – categ.59 kg, s-a clasat pe poziția a III-a, pierzând în semifinală, în meciul cu campionul de anul trecut, de la Olimpia Cluj, Alexandru Szabo. Din păcate, cel de-al treilea component al echipei de cadeți, Beniamin Roșu – categ. 46 kg, a pierdut în sferturile de finală cu stelistul Andrei Sârbu, în urma unei accidentări suferite la brațul stâng.

,,A fost o competiție în care boxerii cugireni au avut o prestație foarte bună, de care sunt mulțumit, cu meciuri de bună calitate, în urma cărorae am constatat că suntem pe un drum ascendent, ceea ce ne dă speranța că vom obține rezultate și mai bune la competițiile viitoare’’, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 783 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.