cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Drept la replică: CSO Cugir respectă valoarea fiecărui sportiv

Drept la replică: CSO Cugir respectă valoarea fiecărui sportiv

Publicat în 07.06.2019 la ora 13:58

Clubul Sportiv Orășenesc Cugir nu ignoră talentul și valoarea nici unui sportiv, cu atât mai mult a celor care au performant la diferite niveluri.

Dimpotrivă, în ultimii 10 ani, clubul și-a asumat misiunea de a încuraja și a oferi cele mai bune condiții pentru practicarea sportului și pentru a sprijini fiecare tânăr din Cugir care își dorește să facă performanță. La fel s-a întâmplat și cu tenismenul cugirean Rareș Andriuc, care a primit încă din copilărie, de la debutul său, tot sprijinul din partea administrației locale și a clubului sportiv.

În aceste condiții, considerăm că articolul publicat de curând de către Cugirinfo, referitor la faptul că CSO Cugir ignoră un fost multiplu campion la tenis, compromite la nivelul imaginii publice eforturile și misiunea clubului din toți acești ani. Ar fi fost normal ca o asemenea știre să aibă la bază o documentare mai serioasă și, obligatoriu, să respecte regula jurnalistică de a oferi ambele puncte de vedere. Din păcate, CSO Cugir este și de această dată într-o poziție neprivilegiata, fiind nevoit să răspundă printr-un drept la replică.

Așadar, pentru ca opinia publică să beneficieze de o informare corectă, precizăm că nu a existat nicio solicitare sau vreun demers scris din partea domnului Rareș Andriuc pentru a-și arată dorința de a antrena la CSO Cugir. A existat doar o discuție amicală cu directorul CSO Cugir, domnul Călin Mureșan unde acesta din urmă l-a invitat pe Rareș ca voluntar în cadrul clubului, în speranța în care va crește numărul de copii pentru a se justifica angajarea unui nou instructor. În nici un caz nu i s-a refuzat voluntariatul fostului campion, care, probabil, nemulțumit de răspuns a preferat să-și “întoarcă favoarea imensă” printr-un demers mediatic cu efect negativ asupra clubului.

Precizăm încă o dată, CSO Cugir respectă rezultatele sportive obținute de Rareș Andriuc, care au pornit tocmai de pe terenurile de tenis de câmp ale Orașului Cugir, însă ne-am fi așteptat ca anii munciți în acest sport alb sa își fi pus amprenta asupra atitudinii de fair-play și a limbajului folosit de un fost campion. Spunem acest lucru ca urmare a unui mesaj scris de Rareș pe una din rețelele de socializare, pe care nu dorim să-l facem public, tocmai pentru că respectămperformanțele sportive. Dar, în același timp, avem nevoie de instructori/antrenori capabili nu doar de performanță, ci și de formarea caracterelor.

Sportul înseamnă inclusiv educație, iar CSO Cugir își propune în continuare să ofere copiilor și tinerilor din oraș un mediu plăcut în care să facă mișcare,antrenați cu atenție și calm într-un mediu adecvat, în spiritul respectului și al fair-play-ului.

CLUBUL SPORTIV ORASENESC CUGIR

Acest articol a fost citit de 290 ori

Comentarii

Un Comentariu la Drept la replică: CSO Cugir respectă valoarea fiecărui sportiv

  1. Carla Răspunde

    07.06.2019 la 14:24

    Mureșan vorbește de formarea de caractere? Când în conducere e un caracter infect? Îmi cer scuze pt cuvântul folosit dar reflecta caracterul său.
    Doi la mână : ce educație formați și ce caractere când echipa de copii merge la antrenamente cu țigările în gura și înjura ca la ușa cortului iar la finalul antrenamentului sau al meciului pe teren sunt doar semințe și sticle de plastic de apa și de bere aruncate pe acolo!?Normal in viziunea lui Mureșan, asta înseamnă “educație sportivă”…
    Puteți scrie și spune ce vreți în ziare, oamenii din oraș văd realitatea dar știu ca nu au cu cine ca sunteți toți mană în mână și vă ascundeți după rezultatele câtorva copii talentați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.