cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Două proiectile rămase neexplodate din al doilea Război Mondial descoperite în Poiana cu Goruni, din Vinerea

Două proiectile rămase neexplodate din al doilea Război Mondial descoperite în Poiana cu Goruni, din Vinerea

Publicat în 23.08.2015 la ora 21:05

proiectile-vinerea-podet-2015Astăzi, în jurul orei 18.00, într-o vale prevăzută cu un podeț de ciment (foto), în Poiana cu Goruni din Vinerea, câțiva copii au descoperit două proiectile din al doilea Război Mondial, în timp ce se jucau.

Aceștia au anunțat jandarmii care asigurau ordinea publică la Festivalul Național de Dansuri și Tradiții Populare, care se afla în plină desfășurare, în apropiere. Comandantul grupei de jandarmi Cugir, adjutant șef Ștefan Duru, a dispus izolarea zonei unde au fost descoperite proiectilele, îndepărtarea curioșilor și redirecționarea participanților la festival pe alte rute. Totodată, el a interzis aprinderea focului în zonă și a înștiințat șefii ierarhici pentru luarea de măsuri tehnice de ridicare a proiectilelor.

La ora când transmitem această știre era așteptat să sosească un echipaj de la ISU Alba, compus din specialiști în pirotehnie.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 451 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.