cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la semimaratonul internațional de la Ierusalim, la categoria 65 +

Cugireanul Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la semimaratonul internațional de la Ierusalim, la categoria 65 +

Publicat în 20.03.2018 la ora 19:27

În cadrul concursului Internațional de Maraton Winner 2018, desfășurat recent la Sakher Park din Ierusalim, cunoscutul atlet cugirean Vasile Hârjoc a repurtat un nou succes reușind să se claseze pe locul I la proba de semimaraton (21,097 km).

La categoria 65 de ani +, Hârjoc a trecut primul linia de sosire cu timpul de 1h 35min 48 sec, un rezultat îmbunătățit față de edițiile precedente, un record personal, care îi dă mari speranțe pentru competițiile viitoare.

Din cei 25.000 de participanți la maraton reprezentând 73 de țări, conjudețeanul nostru a participat la proba de semimaraton (4.831 de alergători), clasându-se pe locul 123 (la general). Locul II pe podium i-a revenit francezului Jean Jacques Bloxidge, iar loul III rusului Volodea Sporykin.

„M-am pregătit pentru acest semimaraton încă din luna decembrie a anului trecut și am fost sigur că voi realiza un rezultat bun. A fost o competiție deosebit de antrenantă, destul de dificilă, cu multe momente surpriză, printre care vântul, care s-a dovedit foarte incomod. Am realizat un timp deosebit de bun, care îmi dă mari speranțe pentru edițiile viitoare ale Campionatului Național de Cros de la Pitești, cât și pentru Campionatul Internațional de semimaraton de la Cluj. Visul meu este acela de a realiza un bun rezultat la Campionatul Mondial de semimaraton de la Malaga – Spania”, ne-a declarat Hârjoc.

Vasile Hârjoc este legitimate la CSO Cugir și este de loc din localitatea Cut – județul Alba. Îl felicităm și noi pe temerarul atlet și îi dorim noi succese în palmaresul său de alergător consacrat acestui minunat sport.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 392 ori

Cugireanul Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la semimaratonul internațional de la Ierusalim, la categoria 65 +
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.