cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Balica Florin Samuel s-a clasat pe un onorabil loc III, la Campionatul Național de Box pentru Cadeți

Cugireanul Balica Florin Samuel s-a clasat pe un onorabil loc III, la Campionatul Național de Box pentru Cadeți

Publicat în 28.10.2018 la ora 22:17

Sala Polivalentă din Satu Mare a găzduit între 22 și 27 octombrie 2018, finala Campionatul Național de Box pentru Cadeți, eveniment sportiv organizat de către Asociația Județeană de Box Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Federația Română de Box.

A fost o participare record, la care s-au prezentat 196 de boxeri repezentând peste 50 de cluburi și asociații sportive din întreaga țară. Antrenorul Gheorghe (Gigi) Constantin de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir s-a prezentat la competiție cu boxerul Balica Florin Samuel (foto), elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain” Cugir.

După eșecul din  semifinală în fața dinamovistului Adrian Florin, medaliat cu Bronz la Campionatul European de Box din Bulgaria, component al lotului național de box, pugilistul cugirean a urcat pe binemeritatul loc III de pa podiumul campionatului.  Un succes surpriză, având în vedere prima participare a boxerului la un concurs de anvergură.

„Ca antrenor sunt mulțumit de evoluția elevului meu, care deși nu are în anul acesta decât patru partide oficiale, se dovedește pe zi ce trece, un boxer dornic de muncă și performanță.  Sunt bucuros de ambiția jucătorilor care vin la antrenamente, în ciuda faptului că specificul acestui sport este destul de dificil, dar și destul de frumos și atractiv. De aceea, îi invit pe toți tinerii care iubesc boxul să ni se alăture prin intermediul Asociației ,,Gigi Box” Cugir”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Constantin.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 438 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.