cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Cerc de Turism în cadrul Casei de Cultură din Cugir

Cerc de Turism în cadrul Casei de Cultură din Cugir

Publicat în 24.04.2014 la ora 20:23

Casa de Cultura CugirConsiliul Local al oraşului Cugir va lua în dezbatere în ședința de mâine, 25 aprilie 2014, un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban privind propunerea de constituire a „Cercului de Turism Şureanu” în cadrul Casei de Cultură a Oraşului Cugir.

Potrivit Referatului de Specialitate al directorului Casei de Cultură, prof. Rodica Florea, Cercul de Turism va fi format din 20 de membri fondatori şi va fi condus de referent Camelia Bartalics, la care se vor adăuga în timp şi alte persoane pasionate de acest sector de activitate.

„Înfiinţarea unui cerc de turism în cadrul Casei de Cultură are drept scop principal identificarea şi punerea în valoare a celor mai frumoase puncte de interes turistic, istoric şi cultural, obiectiv care se regăseşte în strategia de dezvoltare a oraşului Cugir. Demersul are totodată menirea să atragă tinerii iubitori de natură, dornici să descopere şi să pună în valoare siturile naturale şi istorice ale zonei Cugir”, se arată în raportul directorului Casei de Cultură.

Cercul se va numi „Cercul de Turism Şureanu”, continuând pe de o parte tradiţia Cercului de turism şi orientare turistică Şureanu ce a funcţionat în localitate până în anii 90 şi pe de altă parte numele Munţilor Şureanu, la poalele cărora se află Cugirul.

 C.P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 272 ori

Cerc de Turism în cadrul Casei de Cultură din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *