cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Arena Cugir a intrat în circuitul sportiv direct cu fotbal… internațional!

Arena Cugir a intrat în circuitul sportiv direct cu fotbal… internațional!

Publicat în 21.07.2016 la ora 12:00

cugir sportSâmbătă, 16 iulie 2016, după-amiaza, pe o vreme capricioasă în care soarele a alternat cu ploaia torențială, s-a desfășurat la Cugir  ceremonia de inagurare oficială a complexului sportiv „Arena Cugir”.

La eveniment au luat parte primarul orașului Cugir, Adrian Teban, oficialități locale, dar și invitați speciali din străinătate: primarul orașului german Wasserburg (oraș înfrățit cu Cugirul) – Michael Kölbl, președintele Consiliului Raional Ialoveni -Victor Bînzari și primarului comunei Ţîpala – Petre Rotaru, din Republica Moldova. Cu această ocazie specială a fost organizat un campionat de fotbal, „Cupa Prieteniei”, cu participarea echipelor Metalurgistul Cugir, TSV 1880 Wasserburg (Germania), FC Ialoveni (Republica Moldova) și Unirea Alba Iulia. În debut, karatiștii de la CSO Cugir au susținut un spectacol demonstrativ.
„Arena Cugir” are o capacitate totală de 1200 locuri pe scaune, tribuna I a stadionului fiind complet acoperită. Au fost construite și finalizate două terenuri de tenis de câmp pe lângă cele două terenuri existente, ambele pe zgură. Unul dintre terenuri are o mini-tribună cu 100 de locuri, acesta mai fiind dotat cu instalație de nocturnă.
Gardul împrejmuitor este nou iar baza dispune de trei porți de acces, grupuri sanitare noi și o parcare în interiorul bazei. La etajul superior al copertinei au fost create spații administrative – șapte birouri, trei loje, cabină, iar vestiarele au fost și ele modernizate, capacitatea lor fiind implicit mărită.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 233 ori

Arena Cugir a intrat în circuitul sportiv direct cu fotbal… internațional!
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.