cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Patru locuri I și un loc II pentru boxerii de la CSO Cugir, la Turneul Internațional de la Salonta

Patru locuri I și un loc II pentru boxerii de la CSO Cugir, la Turneul Internațional de la Salonta

Publicat în 27.07.2019 la ora 21:06

Între 24 și 27 iulie, la Salonta – jud. Bihor s- a desfășurat  o nouă ediție a Turneului Internațional de Box – Memorialul „Nicolae Talpoș”, cu participarea loturilor naționale ale Romaniei, de juniori și tineret de la Bacău și Braila, precum  și cu participarea extraordinară a Academiei de Box din Budapesta , a loturilor naționale din Republica Moldova  si a altor 5 echipe din Romania:  CSM Dacia Orăștie, CSM Zalau, CSM Pitesti, CSM Bacău.

Cugirul a fost reprezentat la competiție de către secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, condusă de antrenorul Gheorghe (Gigi) Constantin.

În urma unor meciuri deosebit de disputate, pe ringul amenajat la „Ancora Summer Vibes”, boxerii cugireni au făcut și de această dată o excelentă impresie obtinand patru locuri I și un loc II, prin sportivii:  Tanase Denis: loc I – categ. 40 kg; Tănase Robert:  loc I – categ. 38 kg;  Balica Samuel:  loc I – categ. 66 kg; Mătean Andrei: loc I – categ. 69 kg. și Balica Daniel: loc II – categ.70 kg.

Antrenorul Gheorghe Constantin ne-a declarat următoarele: „Sunt  foarte mulțumit de rezultatele obținute la acest grandios turneu, fapt pentru care doresc să îi felicit pe sportivi pentru comportarea exemplară din ring și am convingerea că băieții sunt pregătiți pentru viitoarele competiții nationale, de unde sperăm să ne întoarcem cu noi medalii. Vreau să mulțumesc totodată, conducerii CSO pentru sprijin si intelegere. Ne pregatim în continuare pentru finala pe țară la tineret si juniori”.

Îi felicităm și noi pe bravii sportivi cugireni și pe antrenorul lor și le dorim noi succese în competițiile viitoare!

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 625 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.