cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Andrei Murariu – pe podiumul Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS

Andrei Murariu – pe podiumul Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS

Publicat în 21.12.2012 la ora 0:02

La  Turnu Severin a avut loc în perioada 3-8 august 2012, prima ediţie a Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS, competiţie organizată de primăria municipală în colaborare cu Clubul Sportiv ”Gambitul” din Ploieşti, la care s-au aliniat şahişti din România, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia şi Germania. Nouă dintre participanţii la turneu deţin titlul de mari maeştri.  

După 9 runde jucate într-un ritm alert şi obositor (3 zile cu runde duble), jucătorul Andrei Murariu, legitimat la Şah Club Cugir a terminat pe locul II cu 6,5 puncte, fiind devansat doar de Konstantin Tarlev din Ucraina care a acumulat 7 puncte. Satisfacţia jucătorului cugirean a fost accea că a fost singurul care l-a învins pe câştigătorul turneului, iar rezultatul i-a adus un câştig de 3.500 lei şi 13 puncte ELO.

Trebuie remarcată şi ascensiunea juniorului Alexandru Secheres, tot de la Şah Club Cugir care, în  turneul B, a reuşit să obţină 6,5 puncte, clasându-se pe locul 6, rezultat ce i-a adus 24 puncte ELO şi un premiu de 300 lei.

Acest articol a fost citit de 300 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.