cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Victorie la limită a Gazului în meciul amical disputat cu Metalurgistul Cugir

Victorie la limită a Gazului în meciul amical disputat cu Metalurgistul Cugir

Publicat în 20.08.2014 la ora 22:28

metalurgistul-cugir-fcm-baia-mareMetalurgistul Cugir a disputat astăzi un meci de verificare contra echipei din Liga I, Gaz Metan Mediaş, elevii lui Dan Mănăilă fiind învinşi de medieşeni cu 3-2, după ce la pauză Itu şi compania au condus.

Pentru Metalurgistul au punctat Necşulescu (penalty, scos de Goronea) şi Silviu Mureşan. În acest meci au fost folosiţi doi fotbalişti noi, Petcu de la FC Hunedoara şi fostul atacant al Unirii Alba Iulia, Silviu Mureşan.

Antrenorul Dan Mănăilă a început în următoarea formulă: V. Ignat – Medeşan, Petcu, Homei, Bold, Necşulescu, Goronea, Avramescu, Bratima, Itu, Cîrstean. Pe durata meciului au fost folosiţi totţi jucătorii cu excepţia lui Neagu, Dulap şi Iovănescu – accidentaţi.

“Cu toate că am pierdut, a fost un meci bun. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, inclusiv de cei nou veniţi, Petcu şi Mureşan care s-au descurcat conform aşteptărilor”, a declarat preşedintele echipei din Alba Ciprian Pahone.

Fundaşul de la FC Hunedoara, Petcu şi Silviu Mureşan s-au aflat pentru prima dată în tricoul divizionarei terţe. De partea cealaltă, fostul “cugirean” Iulian Cristea a fost folosit de antrenorul Cristi Dulca încă de la începutul partidei, şansa ca acesta să ajungă din nou sub Drăgana fiind foarte mică.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 283 ori

Victorie la limită a Gazului în meciul amical disputat cu Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *