cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Unul din muncitorii prinși sub dărâmături la Mina Uricani a fost găsit, după mai bine de 24 de ore de căutări

Unul din muncitorii prinși sub dărâmături la Mina Uricani a fost găsit, după mai bine de 24 de ore de căutări

Publicat în 16.04.2020 la ora 12:19

A fost găsit unul dintre cei doi muncitori prinși sub dărâmături la Mina Uricani. Acesta nu dă semne de viață, dar autoritățile nu se pronunță asupra stării sale până ce nu-l scot de sub placa de beton, anunță Mediafax.

Unul dintre muncitorii prinşi sub turnul de extracţie prăbuşit al minei Uricani a fost găsit și se fac eforturi pentru scoaterea acestuia de sub o placă de beton, anunță reprezentanții ISU Hunedoara.

Întrebați dacă muncitorul mai trăiește, aceștia au răspuns că nu dă semne de viață, însă echipajul medical de la fața locului va stabili acest aspect.

Un turn de extracție de la mină s-a prăbușit, iar două persoane care erau într-un camion au fost surprinse de dărâmături. Molozul s-a prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau 3 muncitori care lucrau la ecologizarea minei. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi au fost surprinşi sub dărâmături.

Căutările celor 2 au fost reluate joi.

Acest articol a fost citit de 557 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.