cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un tănar de 36 de ani din Cugir a murit într-un accident de motocicletă în Germania

Un tănar de 36 de ani din Cugir a murit într-un accident de motocicletă în Germania

Publicat în 04.06.2018 la ora 22:30

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Cugir de numai 36 de ani, care a murit într-un accident cumplit de motocicletă, în Germania, între localitățile Eichendorf și Aufhausen.

Lucian Farcaș sau Giovany cum îl știau prietenii, se afla în Germania la muncă. Potrivit presei germane, tragicul accident s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Se pare că tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei și într-o curbă a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de grâu.

Motociclistul a stat ore întregi în câmpul de grâu de la Eichendorf. Șoferii au făcut teribila descoperire din districtul Dingolfing-Landau duminică după-amiză, când au văzut cadavrul în câmp. Din spusele poliția, accidentul s-ar fi întâmplat neobservat cu câteva ore mai devreme.

Potrivit poliției, probabil în noaptea de duminică Lucian se deplasa de la Eichendorf pe drumul de stat 2083 în direcția Aufhausen. Într-o curbă ușoară spre stânga, la nivelul confluenței cu drumul de stat 2113, motociclistul a aterizat într-un câmp de grâu, într-o râpă. Șoferii care au descoperit trupul neînsuflețit au alertat serviciile de urgență. Din păcate, echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului au reușit doar să determine moartea bărbatului. Cât timp a stat însă acolo este neclar.

Ca măsură de precauție, zona a fost survolată și de un elicopter de poliție pentru alte posibile victime și urme de accidente.

O companie de remorcare a scos din lanul de grâu motocicleta complet distrusă.

FOTO: facebook.com

Acest articol a fost citit de 4188 ori

Un tănar de 36 de ani din Cugir a murit într-un accident de motocicletă în Germania
3.9 (77.78%) 9 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.