cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a dărâmat o porțiune din gardul Uzinei Mecanice Cugir

Un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a dărâmat o porțiune din gardul Uzinei Mecanice Cugir

Publicat în 16.04.2015 la ora 11:14

accident-cugir-15-apr-15Ieri seară, în jurul orei 23.15, pe strada Victoriei din Cugir, în apropierea Parcului Industrial, a avut loc un accident rutier mai puțin obișnuit, soldat din fericire fără victime omenești

Aflat sub influența alcoolului (0,8o mg/litru în aerul expirat), M.G.I în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în orașul Cugir, circulând cu viteză pe strada Constructorului, a pierdut controlul volanului și a intrat direct în gardul de beton al S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Impactul cu gardul de protecție al autoturismului Opel, (înmatriculat în Franța), a fost extrem de violent, două rânduri de plăci de beton fiind puse la pământ, lăsând loc unei breșe prin care puteau trece în același timp două camioane.

Șocul destul de puternic a declanșat airbag-urile autoturismului, astfel că șoferul nu a pățit nimic.

Doar mașina a fost parțial avariată, în partea din față și la una din roțile din partea dreaptă-față. Acum, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, cu cheltuieli usturătoare pentru refacerea gardului, precum și pentru reparația propriului autoturism.

Constantin Pedescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1621 ori

Un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a dărâmat o porțiune din gardul Uzinei Mecanice Cugir
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *