cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Un bărbat de 30 de ani din Hunedoara a fost identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul furtului de la Castelul Huniazilor

Un bărbat de 30 de ani din Hunedoara a fost identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul furtului de la Castelul Huniazilor

Publicat în 06.05.2017 la ora 10:35

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hunedoreni au reușit, la data de 05 mai 2017, identificarea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că ar fi sustras suma de bani rezultată din încasarea taxei de vizitare a Castelului Huniazilor, din municipiul Hunedoara.

Suspectul a fost ridicat de polițiști din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (secția Ortopedie) și audiat în legătură cu infracțiunea de furt calificat comisă în noaptea de 01/02.05.2017.

În urma probatorului administrat și a efectuării unei percheziții domiciliare la locuința bărbatului, față de acesta a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

În acest caz, polițiștii hunedoreni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspectului și a recuperării prejudiciului.

Vă reamintim faptul că, în dimineața zilei de data 02 mai 2017, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către agentul unei firme de pază despre faptul că, în timp ce se afla în serviciul de pază la Castelul Huniazilor, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în incinta castelului și, prin spargerea unui geam, au sustras din casa de bilete suma provenită din încasări.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Acest articol a fost citit de 111 ori

Un bărbat de 30 de ani din Hunedoara a fost identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul furtului de la Castelul Huniazilor
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.