Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat a decedat după ce intrat într-o depășire neregulamentară și a provocat o coliziune între 4 autoturisme, între Șibot și Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 07.00, între localitățile Șibot și Cugir. 

Din primele date, în incident au fost implicate 4 autoturisme, iar trei persoane sunt încarcerate. Garda Sebeș intervine la locul accidentului. Traficul rutier pe DJ704 este blocat.

UPDATE 1: Cauza posibilă a accidentului este depășirea neregulamentară, în condiții de ceață densă.

Un bărbat de 36 de ani s-a angajat în depășire fără să se asigure, a acroșat autoturismul depășit și a intrat în coliziune frontală cu o camionetă ce venea din sens opus. În legătură cu al 4-lea autoturism se fac cercetări cu privire la împrejurările în care a fost implicat în accident.

Bărbatul care a provocat accidentul este stare gravă. Alte 2 persoane sunt rănite ușor.

UPDATE 2: Conducătorul auto care a provocat accidentul a decedat.

UPDATE 3: Astăzi, 18 septembrie 2017, în jurul orei 07.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 704, în afara localității Vinerea, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcția Șibot – Cugir, în condiţii de vizibilitate redusă, datorată ceţii dense, s-a angajat într-o depăşire, fără să se asigure în mod corespunzător, împrejurare în care a intrat în coliziune laterală cu autoturismul depăşit, care era condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Topliţa, judeţul Harghita şi ulterior în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de un bărbat de 46 de ani, din Cugir.

În accident a mai fost implicat un autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care circula în direcţia Cugir – Şibot şi care a fost acroşat de autoturismul condus de tânărul din Topliţa.

În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani, din Vinţu de Jos, a decedat, iar o tânără de 24 de ani, din Cugir, pasageră în autoturismul condus de acesta şi bărbatul de 59 de ani, din Orăștie, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Șoferiță de 56 de ani din Cugir rănită, după ce a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara DN 7

cugirinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 08.15, pe Drumul National 7, la kilometrul 343, o femeie de 56 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, înspre Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir organizează cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea.

„Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află și 16 familii din Cugir, Vinerea și Săliștea. Moto Iepurașul și colegii săi de la ”Lupii Sigidavei” vor aduce bucurie celor 36 de copii care așteaptă cu sufletul la gură darurile de la urecheatul de Paște.

Au rămas mai puțin de 4 săptămâni până la Paștele Ortodox. Noi Lupii, vă îndemnăm să participați la o nouă acțiune umanitară sub denumirea de „Moto Iepurașul”.

Darurile vor fi împărțite în data de 28 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca cu pachetele spre familiile nevoiașe”, au transmis Lupii Singidavei.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Coman Aurel Mihai, noul șef al Poliției orașului Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

De luni, 15 aprilie 2024, pentru următoarele 6 luni, va fi împuternicit comandant al Poliției orașului Cugir, subcomisar Coman Aurel Mihai (foto) actual șef al Secției nr 7 de Poliție Rurală Sebeș, care este subordonată Poliției municipale Sebeș.

Acesta a mai activat în trecut la Poliția Rutieră Alba și la Serviciul Politiei Economice Alba.

Este un polițist trecut în corpul ofițerilor din corpul agenților de poliție prin promovarea examenului.

De menționat faptul că fostul comandant, al Poliției orașului Cugir, Comisar Șef, Adrian Popa s-a transferat la Direcția Generală Anticorupție Alba.

Acesta a deținut funcția de șef la conducerea instituției cugirene de poliție din iunie 2016 și până în prezent.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir