cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Tragedie în stațiunea Geoagiu. O minoră de 7 ani din Cluj a decedat la UPU Orăștie după ce s-a rănit grav la ștrandul din stațiune

Tragedie în stațiunea Geoagiu. O minoră de 7 ani din Cluj a decedat la UPU Orăștie după ce s-a rănit grav la ștrandul din stațiune

Publicat în 30.05.2016 la ora 11:37

strand-statiune-geoagiu-baiIeri, 29 mai 2016, în jurul orei 14.20, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 7 ani, din județul Cluj, care se afla cu părinții săi la un ștrand din stațiune, a decedat la unitatea de primiri urgențe, din municipiul Orăștie.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a preluat victima şi a transportat-o la spitalul din Orăştie, unde s-a constatat decesul ei. „Fata a ieşit din bazin, pe picioarele ei, conştientă. S-a plâns de dureri de cap şi de gât, a început să verse şi apoi, brusc a intrat în starea de inconştienţă. S-a solicitat Ambulanţa. La ştrand a venit o ambulanţă de la Orăştie. Echipajul de pe Ambulanţă a găsit-o inconştientă. I s-au aplicat manevrele şi procedurile conform protocolului. I s-a pus gulerul cervical, oxigen, minora a fost imobilizată cu o saltea vacuum, suspicionând o leziune la nivelul coloanei cervicale. Victima a fost preluată de Ambulanţă şi transportată spre Orăştie. Pe drum, starea ei s-a agravat. A prezentat vărsături în jet – semn de afectare cerebrală, şi în momentul în care a fost transportată din maşina ambulanţei, în Unitatea de Primire a Urgenţelor, minora a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, în UPU dar, din păcate, minora nu a mai putut fi salvată”, a declarat, medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs evenimentul.

geoagiu-bai-copil-vinovatUPDATE: A fost găsită familia implicată în moartea copilei de şapte ani, petrecută după un accident în ştrandul din Geoagiu Băi. Părinţii minorului care ar fi sărit în apă şi ar fi provocat accidentul au declarat că s-au speriat şi au plecat imediat de la faţa locului, înainte de sosirea ambulanţei. O anchetă penală are loc după tragedia petrecută în ştrandul din Geoagiu Băi, în urma căreia o copilă de şapte ani a murit. Familia a cărei fotografie (stanga) a fost publicată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a contactat Poliţia. Este vorba de părinţii unui copil care a sărit în apă şi ar fi cauzat accidentul. La sosirea Ambulanţei care urma să preia victima, aceştia s-au speriat şi au plecat din ştrand.

În cursul acestei dimineți, Poliția Geoagiu a fost contactata prin reprezentant legal de familia unui minor în varsta de 7 ani, din din județul Hunedoara, care și-a aratat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în varsta de 7 ani, din județul Cluj, care a suferit un nefericit accident în stațiunea Geoagiu Băi.

Dupa audierea tuturor persoanelor care au cunostință despre acest caz și în funcție de concluziile medico-legale privind cauza decesului și de celelelte elemente ale dosarului penal privind infracțiunea de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langă Tribunalul Hunedoara vor fi luate măsurile prevazute de lege.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1117 ori

Tragedie în stațiunea Geoagiu. O minoră de 7 ani din Cluj a decedat la UPU Orăștie după ce s-a rănit grav la ștrandul din stațiune
5 (100%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *