Rămâi conectat

Actualitate

TRAGEDIE de NEDESCRIS: Tânăra de 25 de ani care a ajuns în stare gravă la ATI, după o anestezie făcută la Spitalul Cugir a DECEDAT

cugirinfo.ro

Publicat

în

TRAGEDIE de NEDESCRIS: Tânăra de 25 de ani care a ajuns în stare gravă la ATI, după o anestezie făcută la Spitalul Cugir a DECEDAT

Tânăra de 25 de ani, care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, la secția de terapie instensivă, în urma unei anestezii care a decurs prost la Spitalul Cugir, s-a stins din viață.

Potrivit informațiilor cugirinfo.ro, tânăra ar fi decedat în urma unui stop-cardiorespirator, după ce, din luna decembrie a anului 2022, a fost internată la secția ATI.

Cum s-au petrecut evenimentele

Tânăra a programată pentru un consult preanestezic în vederea realizării unei intervenții chirurgicale.

Înaintea oricărei operații se realizează o analiză preanestezică. Pacienta a răspuns tuturor întrebărilor adresate, în urma discuției, pacienta părea ușor anxioasă cu privire la procedura medicală.

Pacienta a fost dusă în sala de operație, pentru realizarea intervenției, pacienta fiind monitorizată în permanență, având în permanență sursă de oxigen și aport venos.

S-a procedat conform ghidului de specialitate ATI cu anestezie generală pentru intubație orotraheală. În urma anesteziei pacienta nu a reacționat conform așteptărilor, apoi i s-a administrat medicația necesară pentru aducerea la starea de conștiență.

Pentru intervenția chirurgicală era nevoie de o anastezie generală, anestezie care a fost făcută conform ghidurilor de specialitate, dar se face treptat, progresiv și se urmăresc funcțiile vitale ale pacientei.

Pacienta, după administrarea primei doze de anestezic nu a reacționat cum ar fi trebuit și i-au fost afectate funcțiile vitale, în sensul să nu mai funcționau organele la parametri normali.

În situația aceasta, medicul nu a mai continuat cu anestezia și a încercat să o readucă în starea de conștiență. Nu a reușit, nu a reacționat cum se aștepta doctorul și i s-a administrat doza de medicație conform ghidului de specialitate.

Doctorul Mustafa a a inițiat un masaj cardiac, fără nicio modificare a stării pacientei. Între timp echipei medicale s-a alăturat și un medic internist și un medic pneumolog. S-au încercat toate manevrele cunoscute de către echipa de medici, însă fără a se îmbunătăți starea pacientei.

S-a încercat și traheostomie însă s-a renunțat pentru că era mai puțin important decât trimiterea la terapie intensivă în timp util. Apoi a sosit terapia mobilă intensivă și a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Reacția pacientei la anestezie poate fi explicată ca fiind o complicație imprevizibilă a anesteziei generale, întâlnită rar în practica curentă, a transmis managerul Spitalului Cugir, Florin Arion pentru ziarulunirea.ro.

Ce a povestit soțul tinerei

„Totul a început într-o zi de decembrie, mai exact pe 11, când sotia mea a fost internată la Spitalul Orășenesc Cugir, pentru efectuarea unei intervenții laparoscopice sugerate de către domnul doctor ginecolog M. I. S., a cărui pacientă era de aproximativ un an și jumătate.

Pregătirea pentru intervenția propriu-zisă a durat câteva zile, mai exact din 11.12.2022 până in data de 14.12.2022, timp in care i s-a sugerat să nu mănânce și i s-au efectuat mai multe proceduri specifice (spălături intestinale).

În data de 14.12.2022 ,ora 12:11 minute am schimbat ultimele cuvinte cu ea, urmând ca dupa aceea să intre în operație…

După multe ore de așteptare și gânduri, am fost anunțat telefonic abia la ora 18:08 minute că Iulia a fost transferată în jurul orei 15 la Spitalul Județean Alba, în stare critică, în comă profundă și insuficiență de organe multiple, cu șanse minime de supraviețuire.

Am aflat mai târziu că intervenția propriu-zisă nu s-a mai efectuat iar degradarea stării de sănătate a sotiei mele a început după spusele doamnei doctor anestezist N. G. E., nu după injectarea totală a anesteziei ci după injectarea doar a unei substanțe cu acțiune redusă. Până în acea zi, Iulia a mai suportat alte două anestezii, fără nici un fel de problemă.

Până în momentul de față nici unul dintre cei care aveau obligația morală de a ne explica ce s-a întâmplat cu adevarat și din ce cauză Iulia este în această stare, nu au făcut-o și dacă am solicitat în scris un răspuns clar, ni s-a oferit următoarea explicație: „poate fii o complicație imprevizibilă a anesteziei generale întâlnite rar în practica curentă”.

Nu pot înțelege DE CE o intervenție care i s-a prezentat a fi una de scurtă durată și destul de simplă a avut o evoluție atât de dramatică, DE CE pe corpul Iuliei au rămas urmele unei traheostomii începute și nereușite de către doctorul ginecolog M. I. S., DE CE am fost anunțat atât de târziu de starea ei, DE CE dacă a primit oxigen în permanență (cum ne-a spus doamna doctor anestezist N.G.E) a fost afectată atât de grav neurologic?

Întrebările „DE CE?” sunt multe și doar Dumnezeu știe dacă voi primi vreodată răspunsurile mult așteptate…

Nu am nici un dreptul să critic, să condamn sau să acuz pe cineva și nici nu-mi doresc să fac vreodată asta, vreau doar să aflu adevărul și să înțeleg ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi de coșmar în care viața Iuliei s-a schimbat.

Are 25 de ani, ne-am căsătorit în luna iulie a anului 2022, era o fire veselă, energică și fericită și într-o zi toată viața i-a fost dată peste cap. Acum zace inconștientă pe un pat de spital, pe secția ATI a spitalului județean Alba și duce zi de zi o luptă pentru supraviețuire.

De Ziua Îndrăgostiților obișnuiam să îi duc iminioare și flori, anul acesta i-am dus scutece pentru adulți și șervețele…

Familiile noastre îmi sunt sprijin și putere, cu toții luptam zi de zi alături de ea, o vizităm și îi asigurăm tot necesarul pentru tratamentul și igiena personală și așteptăm un miracol viu, nu voi renunța nici o secundă să cred că Iulia va fi bine și va fi din nou lângă mine.

Tot ce se întâmplă e tragic pentru mine, însă știu că această luptă este despre credinta, iubire și răbdare… e despre și pentru minunea mea, pentru Iulia.

Dumnezeu știe ca Iulia mai are multe de făcut în această lume și uneori prin oameni El înfăptuiește minuni, de aceea a și făcut ca sotia mea sa ajungă la Spitalul Județean Alba, pe mana unei echipe de eroi, medici, asistente, infirmiere. Aici „imposibilul” a devenit „ posibil”, Iulia a primit o șansă iar eu speranta și putere datorita profesionalismului și cunoștințelor întregului colectiv al secției ATI, în special al domnului doctor T. S., un OM în adevăratul sens al cuvântului și totodata un medic excepțional.

Am mare încredere în acești oameni pentru că am remarcat bunătatea și devotamentul pe care-l au față de profesia lor.

Sunt fantastici și merita tot respectul și aprecierea mea, atat ei cat si acei „oameni ai lui Dumnezeu”, cum le zic eu, preoți, călugări, oameni cu suflet mare care mi-au înțeles durerea si ni s-au alăturat Iuliei și mie în această luptă.

Sper ca împreună să reușim, finalul sa fie unul fericit iar Iulia să revină acasă și să fie Iulia pe care o știm cu toții și a cărui zâmbet mi-a lipsit enorm în aceste aproape 9 săptămâni.

Cuvintele nu pot explica ce simt atunci când, după mai bine de 9 ani, seara vorbesc doar cu niște poze care nu îmi pot răspunde iar când ma trezesc dimineața si o caut cu privirea in speranta ca ceea ce traiesc e doar un vis urât, văd ca ea chiar nu e lângă mine si nu-mi rămâne decât să sper… să sper ca într-o zi totul o să fie bine.

După cum ne spunea un călugăr cu glasul lui blând:” În aceste momente voi, familia, sunteți mâinile și picioarele ei „, iar ea e sufletul și puterea noastră.

Iulia în viata mea și a familiei e o binecuvântare, am avut zile fericite impreuna, acum însă, cand trecem prin aceasta grea incercare sperăm ca Dumnezeu sa ne îndrume pe calea aflarii adevărului, sa fie deschisa o ancheta medicala conform solicitărilor familiei depuse prin avocatul ales, presa sa ne sprijine cu ancheta jurnalistica pentru ca posibilii vinovați sa nu mai aplice astfel de „tratamente” altor oameni și noi ca familie sa suferim atât de mult”


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Nume care se sărbătoresc în 30 noiembrie, de Sfântul Andrei 2023 | cugirinfo.ro

cugirinfo.ro

Publicat

în

Nume derivate din Andrei care își serbează onomastica • Ce nume se sărbătoresc de Sfantul Andrei  2023 • Semnificația numelui | cugirinfo.ro

În 30 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Andrei si bineînțeles îi sărbătorim si pe toți aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aproape 720.000 de romani, dintre care 368.523 bărbați si 349.079 femei, își sărbătoresc onomastica sâmbătă, de ziua Sfântului Apostol Andrei.

Sfantul AndreiAstfel, 717.602 cetățeni romani poarta numele Sfântului Apostol Andrei.

Din totalul româncelor care își sărbătoresc onomastica duminică, 293.745 poarta numele Andreea, 26.325 pe cel de Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea. De asemenea, 7.205 femei au numele Andreia, iar alte 356 – Andruța sau Andrușa.

Citește și: mesaje de Sfantul Andrei

Majoritatea bărbaților, respectiv 346.959, poarta numele de Andrei. Alți 12.316 se numesc Andras, 4.208 – Andreas, iar 3.237, Endre, potrivit statisticilor MAI.

Pentru a știi care sunt toți sărbătoriții acestei zile, pentru a nu rata pe cineva mai jos sunt câteva nume derivate din numele Andrei, iar pentru cei care vor sa știe semnificația numelui Andrei, aflați ca acesta vine din greaca si înseamnă: bărbăție, curaj.

Iată numele derivate din numele Andrei:

Andreea
Andra
Andrada
Andraș
Andruș
Andruța
Andreas
Andrias
Andries
Adi
Andi
Andu
Andru
Andreiu
Edra
Endre
Deia
Deea


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

MESAJE de SFANTUL ANDREI 2023. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica | cugirinfo.ro

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cele mai frumoase texte cu urări, felicitări și mesaje de Sf Andrei  2023 pentru cei care își sărbătoresc onomastica | cugirinfo.ro

Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători romanești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre.

Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica, un mesaj, o declarație, un SMS, o felicitare este binevenită:

Andreea îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!

Pe o petala de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La mulți ani si te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei

La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la ține, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani, Georgiană!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi.

Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Andrei !

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La multi ani, Andrei!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!

Apostulul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Andrei!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum o Sărbătorile lângă cei dragi.

La mulți ani Andrei mesaje

La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!

Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

Iți urez “La mulți ani” pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei sa își coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericire si liniște interioara!

In aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ti trăiești viată astfel încât sa nu-ti para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toata inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Andrei sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!

De ziua numelui Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

La mulți ani Andreea mesaje

La mulți ani Andreea!!! Iți doresc tot ce iți dorești si toate visele tale sa devina realitate!

Mesaj pentru Andrei

Astăzi iți urez „La mulți ani!”. Astăzi iți spun „Multe împliniri!”. Si-ti mulțumesc ca ești alături de mine!

Pentru Andreea


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Studentă la medicină, originară din Vinerea, implicată în coordonarea unui program național de donare de sânge

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sub genericul „DONAREA TA, SALVAREA MEA!”, în zilele de 7,8,11și 15 decembrie 2023, echipa „Donează sânge, fii erou” organizează o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Deva, b-dul. 22 Decembrie, bloc D1, parter.

Din echipa de coordonatori ai proiectului face parte și Mădălina Lupu (din Vinerea – Cugir) studentă la Facultatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Aceasta a dorit să precizeze că voluntarii proiectului vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie de luni până vineri, între orele 08:00-13:00 asistând personalul și oferind surprize donatorilor.

După cum se știe, donatorii obțin bonuri de masă în valoare de 67 de lei, o adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă și o reducere de 50% la abonamentele pentru mijloacele de transport în comun.

„Prin campania noastră ne propunem să promovăm donarea de sânge și să contribuim la ameliorarea acestei probleme de sănătate publică. Invităm astfel toți donatorii, indiferent de localitatea de care aparți să își arate iubirea pentru semeni și să doneze sânge. 

Este necesar un flux constant de donatori de sânge, deoarece lipsa acestuia este o importantă problemă a sistemului medical din România, sângele neavând un substitut. Transfuziile sanguine sunt esențiale pentru pacienții care suferă de boli precum anemii severe sau diferite forme de cancer și cei implicați în accidente”, ne-a declarat Mădălina.

Principalele criterii pe care trebuie să le îndepliniți pentru a putea dona sânge:

– vârsta: 18-60 ani;

– greutate: peste 50 kg;

– să nu suferiți de boli cronice (diabet, cancer, ciroză hepatică, boli autoimune, alte boli

infecțioase, etc.);

– să nu aveți alergii severe (cele sezoniere, minore nu sunt criteriu de excludere)

– să nu fi suferit intervenții chirurgicale majore în ultimele 6 luni, operații minore în ultimele 3 luni, sau intervenții stomatologice mici în ultimele 7 zile;

– să nu urmați vreun tratament medicamentos (suplimentele alimentare precum vitaminele și mineralele, de exemplu vitamina C și Zinc, sunt acceptate);

– să nu vă fi tatuat și să nu vă fi pus piercing în ultimele 6 luni;

– să nu fiți în perioada menstruală (sau cu 5 zile înainte sau după);

– să nu consumați alcool și alimente bogate în grăsimi cu 48h înaintea donării;

„Donează sânge, fii erou”! este un proiect al organizației studenților mediciniști Cluj-Napoca, parte a Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) și parte a programului Standing Committee On Public Health (SCOPH) din cadrul International Federation of Medical Students Associations.

Proiectul este susținut de către Ministerul Sănătății, Institutul Național de Transfuzie Sanguină „Prof. Dr. C. T. Nicolau” și de către Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

Coordonator Campanie Centrul de Transfuzie Deva: Lupu Mădălina Maria

Colaborare cu Școala Postliceala Carol Davila Deva

Coordonator National Donează sânge, fii erou! – Ilinca Ciuruș.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir