cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Tenismenul cugirean Bogdan Borza a fost convocat pentru a doua oară în echipa României de Cupa Davis

Tenismenul cugirean Bogdan Borza a fost convocat pentru a doua oară în echipa României de Cupa Davis

Publicat în 22.10.2017 la ora 13:34

După ce a debutat în echipa de Cupa Davis a României, în confruntarea cu Austria de luna trecută, tenismenul cugireanul Bogdan Borza a fost convocat din nou, de data aceasta pentru întâlnirea cu Israelul.

Federația Română de Tenis a anunţat recent jucătorii nominalizați de Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, disputa din turul 2 al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa, din perioada 27-29 octombrie 2017, la Tel Aviv, respectiv Dragoş Dima (464 ATP), Nicolae Frunză (588 ATP), Vasile Antonescu (649 ATP) şi Bogdan Borza (793 ATP). În “ţara valsului”, Borza a susţinut două întâlniri, pierdute, cu D. Thiem (2-6, 2-6, 6-4) şi G. Melzer (1-6, 5-7).

Cugireanul Bogdan Borza a împlinit 20 de ani în 5 aprilie, iar în 2017 a ajuns în finala truneului futures de la Chitila. “Stângaci”, tenismenul de sub Drăgana este singurul jucător român care a jucat finala prestigiosului turneu Petits As din 2000 încoace.

De la 11 ani, talentul i-a fost remarcat de Wilson şi a primit contract complet pentru echipamentul de joc de la compania americană. La 14 ani, intra în vizorul IMG şi semna un al doilea contract important, pentru ca la 16 ani puştiul minune să primeasă o invitaţie unică: filmarea unei reclame alături de Roger Federer, la Indian Wells.

 

Acest articol a fost citit de 162 ori

Tenismenul cugirean Bogdan Borza a fost convocat pentru a doua oară în echipa României de Cupa Davis
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.