cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tânăr de 28 de ani din Cugir surprins de un aparat radar al poliției în timp ce circula pe Autostrada A1 cu 226 kilometri pe oră

Tânăr de 28 de ani din Cugir surprins de un aparat radar al poliției în timp ce circula pe Autostrada A1 cu 226 kilometri pe oră

Publicat în 08.03.2017 la ora 16:26

Un șofer de 28 de ani din Cugir, a fost surprins, astăzi, pe Autostrada A1, în timp ce circula cu mașina având o viteză de 226 kilometri pe oră.

”Astăzi, la ora 08:45, polițiștii au depistat un bărbat, din Cugir, de 28 de ani, care conducea un autoturism, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la km. 294, cu viteza de 226 km/h. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.450 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, se arată într-un comunicat de presă trimis, miercuri, de Poliția Română.

Poliția Română recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor de circulaţie.

”Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic”, mai transmite Poliția Română.

În perioada 27 februarie – 8 martie 2017, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe autostrăzi cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.

În urma acţiunilor, poliţiştii au aplicat 173 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsură complementară, au reţinut 22 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1601 ori

Tânăr de 28 de ani din Cugir surprins de un aparat radar al poliției în timp ce circula pe Autostrada A1 cu 226 kilometri pe oră
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.