cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Suită de manifestări cultural-artistice dedicate copiilor din Cugir, cu ocazia Crăciunului

Suită de manifestări cultural-artistice dedicate copiilor din Cugir, cu ocazia Crăciunului

Publicat în 15.12.2015 la ora 8:35

craciunul-copiilor-la-cugir-2015După debutul manifestărilor organizate pe 6 decembrie 2015, cu ocazia aprinderii luminițelor din Bradul de Crăciun, pe scena amplasată în apropierea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului’’ a continuat la finele săptămânii trecute, șirul de activități culturale dedicate sărbătorilor care se apropie.

Astfel, sub genericul „Crăciunul Copiilor”, sâmbătă seara a evoluat grupul de colindători de la Școala Gimnazială „Iosif Pervain” Cugir, după care spectatorii prezenți la eveniment au avut bucuria să urmărească, frumoasele colinde interpretate de componenţí valoroşi ai Ansamblului „Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș.

A urcat pe scenă Grupul „Anotimpuri” de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir (îndrumători prof. Luminiţa Cebotari şi preot Adrian Cebotari). Spectacolul s-a încheiat cu evoluția Andradei Hofmaister de la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir (îndrumător prof. Corina Băcăinţan).

Ziua de duminică a debutat cu o prezentare de măestrie a dansului modern aparținând formației „Prodance 2007” (instructor Sergiu Prodan), iar grupul de colindători de la Școala Gimnazială „Singidava” condus de Daniela Pascal și Diana Voișan a încântat publicul prezent la spectacol.

În închiere, seara a aparținut trupei „Millenium C” a Casei de Cultură din Cugir, care a prezentat un concert deosebit de atractiv.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 123 ori

Suită de manifestări cultural-artistice dedicate copiilor din Cugir, cu ocazia Crăciunului
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.