Rămâi conectat

Sport

Stagiu centralizat de pregătire în Munții Sebeșului pentru micile handbaliste de la CSO Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

CSO-Cugir-junioare-cantonament-muntii-sebesului-iul-2016Echipa de handbal feminin, junioare III, a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir (CSO) Cugir a efectuat la finele lunii trecute un stagiu centralizat în Munţii Sebeşului, la Luncile Prigoanei.

Antrenorul formației cugirene, Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care jucătoarele pe care le antrenează au răspuns pregătirii din cantonament.

Timp de cinci zile, handbalistele de la „poalele” Drăganei au tras tare în vederea pregătirii noului sezon competițional al junioarelor III care va debuta în luna septembrie. Potrivit profesorului Romulus Micu programul de pregătire a constat în trei antrenamente zilnice, două dintre ele fiind fizice iar unul tehnico-tactic.

Antrenorul junioarelor III, prof. Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care a decurs pregătirea centralizată: conform programului, s-a muncit foarte bine, fetele au lucrat bine, cu dorință și la finalul pregătirii au dat randamentul scontat. Cel mai important este faptul că ne-am întors acasă fără nicio problemă de sănătate”. În sezonul trecut al campionatului național rezervat junioarelor III, competiţie organizată de către Federația Română de Handbal, CSO Cugir a terminat pe locul 6 în clasmentul seriei G.

Text-foto: Sorin GIURCĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Atacantul Marian Codrea și mijlocașul George Goronea, reveniri la Metalurgistul Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Atacantul Marian Codrea (24 de ani) și mijlocașul George Goronea (34 ani) sunt primele două achiziții din această pauză competițională pentru Metalurgistul Cugir, în cazul celor doi fiind vorba despre reveniri în „roșu-albastru”.

Divizionara terță are prevăzută reunirea luni, 15 iulie 2024, iar la capitolul plecări figurează Vl. Popa (a ajuns la ACS Tg. Mureș), Cîrloanță și Dohotariu, neclară fiind situația portarului Csapo.

Marian Codrea, produs al fotbalului cugirean, a fost curtat și vara trecută de formația din orașul natal, însă a preferat să semneze cu CSM Unirea Alba Iulia, de care s-a despărțit recent. M. Codrea a plecat de la Metalurgistul în 2018, revenind după 6 ani, George Goronea a activat ultima dată la Sticla Arieșul Turda, iar acum se întoarce la Cugir, unde se va stabili cu familia. Goronea a mai activat la Industria Galda de Jos și CS Onca Mureș, la ultima grupare ajungând în grupele Cupei României, Divizionara terță mai așteaptă la antrenamente un fundaș central de la CSC Șelimbăr.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Cugireanul Răzvan Voicu, promovat arbitru în lotul de Liga 3, prin programul „Cavalerii fluierului”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cugireanul Răzvan Voicu (împlinește 22 de ani în luna august) a promovat în lotul de arbitri asistenți din Liga 3, în urma programului „Cavalerii fluierului”, organizat la nivel național de către CCA, este anunțul făcut de Comisia Județeană a Arbitrilor Alba.

Astfel, județul Alba are în acest moment 7 reprezentanți la nivel național, în primele 3 eșaloane fotbalistice. Acesta a debutat deja în luna aprilie a acestui an la partida din eșalonul terț, Crișul Sântandrei – Olimpia Satu Mare. Tânărul arbitru din localitatea de sub Drăgana a fost component al Metalurgistului Cugir, echipă din Liga 3, iar la recenta finală a Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1, de pe „Arena Cugir” a făcut parte din brigada delegată, alături de Radu Scrob și Daniel Nistor. Ultima promovare din județ a fost în septembrie 2023 cu Daniel Nistor în lotul de Liga 2 și Radu Scrob, în lotul de Liga 3.

Conform informațiilor publicate pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, județul Alba este reprezentat la nivel național de următorii: *Liga 1: Alexandru Vodă (Alba Iulia) – asistent; *Liga 2: Andrei Vladimir Nagy (Măhăceni), Daniel Nistor (Zlatna) – asistent; *Liga 3: Darius Florin Iviniș (Zlatna), Radu Scrob (Alba Iulia), Daniel Popa (Câmpeni) – asistent, Răzvan Voicu (Cugir).

La aceștia se mai adaugă arbitrii din lotul VAR/AVAR: Adrian Damian (Blaj), Darius Iviniș (Zlatna), Marius Mărginean (Blaj), Vladimir Nagy (Măhăceni), Radu Scrob (Alba Iulia), alături de arbitrii asistenți Adriana Avram (Alba Iulia), Alexandru Bedelean (Aiud), Gabriel Leahu (Ocna Mureș), Nectarie Leahu (Ocna Mureș), Daniel Nistor (Zlatna), Daniel Popa (Câmpeni), Răzvan Rădoi (Alba Iulia), Lorand Șipoș (Ocna Mureș), Elisabeta Sunzuiană (Alba Iulia), Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Răzvan Voicu (Cugir), majoritatea dintre aceștia făcând parte și din lotul arbitrilor pentru juniorii republicani.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Atletul cugirean Vasile Hârjoc, primul la Campionatul Național de Atletism – alergare montană

cugirinfo.ro

Publicat

în

Duminica, 7 Iulie 2024, la Stâna de Vale – județul Bihor  s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism Masters de Alergare Montană, eveniment organizat de Federația Română de Atletism, Consiliul Județean Bihor și Primaria comunei Budureasa.

A fost un concurs cu două probe: 11 km cu diferența de nivel 500 m și 33 km cu diferența de nivel 1500 m. la care au concurat alergători la categoriile de vârstă de la + 35 pana la + 79 ani.

Din Județul Alba au participat sportivii: Vasile Hârjoc – C.S.  ,,Metalurgistul” Cugir – (antrenor prof.Ghe.Haprean), proba 33 km, timpul 4h 57min – locul I la categ. + 70;

Ilie Cioca de la C.S.M. Alba Iulia – proba 11 km, locul I, timp 2h 35 min – categoria + 75;  Teodor Țintaș de la C.S.M Alba Iulia –  proba 11 km – locul I, timpul 1h 58 min; Aurelian Zagrean de la C. S. Mica Roma Blaj – proba 11 km cu timpul de 1h 59min – locul I – categ.+ 45; Levente Polgar – CSO Aiud, proba 33 km cu timpul de 4h 35min. – categ. +40, – loc I; Ovidiu Oberan, de la C.S.M  Alba Iulia – proba 33 km, timpul 3h50min,categ. +35 – locul II; Vasile Hârjoc,C.S.  ,,Metalurgistul” Cugir – (antrenor prof.Ghe.Haprean), proba 33 km,timpul 4h 57min – locul I la categ. + 70.

De menționat că atletul Vasile Hârjoc a parcurs distanta București – Ploiesti –  Brașov – Sibiu – Alba Iulia – Cugir – Deva – Brad – Beiuș – Oradea, pe bicicletă și se îndreaptă spre Paris pentru a participa la deschiderea jocurilor Olimpice pe data de 26 iulie 2024.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir