cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Stagiu centralizat de pregătire în Munții Sebeșului pentru micile handbaliste de la CSO Cugir

Stagiu centralizat de pregătire în Munții Sebeșului pentru micile handbaliste de la CSO Cugir

Publicat în 05.08.2016 la ora 15:36

CSO-Cugir-junioare-cantonament-muntii-sebesului-iul-2016Echipa de handbal feminin, junioare III, a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir (CSO) Cugir a efectuat la finele lunii trecute un stagiu centralizat în Munţii Sebeşului, la Luncile Prigoanei.

Antrenorul formației cugirene, Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care jucătoarele pe care le antrenează au răspuns pregătirii din cantonament.

Timp de cinci zile, handbalistele de la „poalele” Drăganei au tras tare în vederea pregătirii noului sezon competițional al junioarelor III care va debuta în luna septembrie. Potrivit profesorului Romulus Micu programul de pregătire a constat în trei antrenamente zilnice, două dintre ele fiind fizice iar unul tehnico-tactic.

Antrenorul junioarelor III, prof. Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care a decurs pregătirea centralizată: conform programului, s-a muncit foarte bine, fetele au lucrat bine, cu dorință și la finalul pregătirii au dat randamentul scontat. Cel mai important este faptul că ne-am întors acasă fără nicio problemă de sănătate”. În sezonul trecut al campionatului național rezervat junioarelor III, competiţie organizată de către Federația Română de Handbal, CSO Cugir a terminat pe locul 6 în clasmentul seriei G.

Text-foto: Sorin GIURCĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 80 ori

Stagiu centralizat de pregătire în Munții Sebeșului pentru micile handbaliste de la CSO Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.