cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Sportivii de la CSO Cugir pe podium, la Cupa României la Box pentru Tineret de la Sighișoara

Sportivii de la CSO Cugir pe podium, la Cupa României la Box pentru Tineret de la Sighișoara

Publicat în 07.07.2018 la ora 10:32

Între 2 și 7 iulie 2018, în Sala Sporturilor ,,Radu Voina” din Sighișoara s-a desfășurat în premieră, Cupa României la Box pentru Tineret,  sub egida Centenarului Marii Uniri și sub patronajul Federației Române de Box.

Competiția s-a bucurat de participarea a aproximativ 100 de pugiliști din toată țara, aceștia luptând la 10 categorii de greutate. Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, condusă de antrenorul Gigi Constantin, a fost prezentă la eveniment cu doi valoroși pugiliști, care dovedind multă ambiție și dăruire pentru culorile clubului, au reușit să urce pe podiumul competiției. Astfel, Alberto Muntean (cat. 60 kg.) a reușit să ocupe locul al treilea, după ce a pierdut în semifinal în fața vicecampionului national și component al lotului olimpic, Adrian Ciobanu de la CSO Slatina.

Pe aceeași poziție s-a situate și tânărul Andrei Mătean (cat 69 kg.), care tot în semifinală a fost învins de Alin Suciu de la CSU Cluj. Potrivit antrenorului Gigi Constantin, sunt rezultate destul de bune, având în vedere anvergura campionatului, cu jucători cu multe ore de antrenament și cu multe participări la competiții organizate în țară și peste hotare.

 „Ne-am fi dorit să fim  primii, dar, din păcate, alții au fost mai buni decât noi. Prezența boxerilor de la CSO Cugir pe locul al trelea de podium este o dovadă că avem jucători buni, talentați și ambițioși. Ne trebuie însă, mai multe participări la competiții pentru că acolo se văd cu adevărat rezultatele muncii la antrenamente. Sunt optimist și cred că la competițiile viitoare va fi cu mult mai bine și vom veni cu rezultate mai bune. Îi felicit pe cei doi elevi ai mei și mulțumesc conducerii CSO pentru sprijin”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 383 ori

Sportivii de la CSO Cugir pe podium, la Cupa României la Box pentru Tineret de la Sighișoara
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.