cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Sorin Vasile desemnat candidat al Mișcării Populare la Primăria Cugir

Sorin Vasile desemnat candidat al Mișcării Populare la Primăria Cugir

Publicat în 29.01.2016 la ora 14:49

Sorin-Vasile-Miscarea-Populara-candidat-CugirPartidul Mișcarea Populară, filiala Alba, și-a prezentat astăzi, 29 ianuarie 2016, candidatul pentru Primăria Cugir la alegerile locale din luna iunie.

Numele său este Sorin Vasile, are 39 de ani neînpliniți, a absolvit Facutatea de Științe Economice și se ocupă ce administratorea unei societăți comerciale. Este consilier local în Cugir, fiind ales în 2012 pe listele PP-DD.

Candidatul pentru postul de primar al Cugirului susține că s-a alăturat echipei Mișcării Populare din Alba pentru că este unul dintre singurele partide care promovează tinerii în administrația locală, unde s-au format “adevărate dinastii”, instituții în care mulți dintre angajați sunt rude.

Obiectivul său principal dacă va fi ales primar este legat de crearea de locuri de muncă pentru tineri, care să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate, sau pentru ca cei plecați să aibă unde să se întoarcă.

„Cugirul este o zonă industrială, cu două fabrici puternice de armament. Ar trebui schimbate multe! Începând de la o cooperare între fabrici, administrația locală și școală. Pentru că nu mai sunt școli profesionale, iar tinerii învață la licee teoretice. Și nu toți elevii pot să termine un liceu teoretic, să își ia examenul de bacalaureat și să aibă o funcție în diferite domenii. Și atunci trebuie să aibe condiții să învețe o meserie, să își câștige un loc de muncă, să își poată întreține familia și să își poată plătii dările către stat”, a declarat presei Sorin Vasile, candidatul MP la Primăria Cugir.

Președintele Mișcării Populare din județul Alba, deputatul Clement Negruțiu, s-a referit la Sorin Vasile ca fiind un tânăr deosebit, un căștig pentru organizație, care se va ocupa în continuare și de coordonarea activității partidului în zona Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 320 ori

Sorin Vasile desemnat candidat al Mișcării Populare la Primăria Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *