cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Publicat în 23.03.2020 la ora 12:47

Consiliul Local al orașului Cugir a aprobat recent, constituirea şi finanţarea unei noi secții sportive, respectiv a secţiei de „Teqball” în cadrul Clubului Sporiv Orăşenesc Cugir.

Terenul afectat acestei noi ramuri sportive va fi amenajat în incinta „Arena Cugir” și va fi realizat ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea mai multor localnici, dornici de a practica această atractivă activitate de recreere și nu în ultimul de performanță.

Baza legală a proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban și supus aprobării, o constituie prevederile Legii Nr. 69/2000, Legea educaţiei fizice şi sportului, Regulamentul de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir conform cărora: Consiliul Local al Oraşului Cugir înfiinţează ramurile sportive din cadrul clubului orășenesc.

În conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare a Clubului, „Obiectul de activitate al Clubului Sportiv Orǎşenesc Cugir este: performanţa, selecţia, pregǎtirea şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale în urmǎtoarele secţii sportive: atletism, rugby, volei, baschet, handbal, fotbal, tenis de câmp, tenis de masǎ, şah, ciclism, fitness, gimnasticǎ aerobicǎ, judo, lupte, culturism, arte marţiale, box, dans sportiv, tir sportiv, automobilism sportiv, karting, fotbal-tenis, orientare, tir sportiv, tir cu arcul, precum şi alte activitǎţi în vederea realizǎrii scopului obiectului de activitate, în condiţiile legii”.

Printr-o hotărâre din 2019 s-au constituit și s-a aprobat finanțarea pentru următoarele secții: secţia de dans sportiv; secţia de tir sportiv; secţia de automobilism sportiv; secţia de karting; secţia de fotbal-tenis; secţia de orientare; secţia de tir cu arcul; secția de motociclism.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 203 ori

Comentarii

Un Comentariu la Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.