cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Publicat în 23.03.2020 la ora 12:47

Consiliul Local al orașului Cugir a aprobat recent, constituirea şi finanţarea unei noi secții sportive, respectiv a secţiei de „Teqball” în cadrul Clubului Sporiv Orăşenesc Cugir.

Terenul afectat acestei noi ramuri sportive va fi amenajat în incinta „Arena Cugir” și va fi realizat ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea mai multor localnici, dornici de a practica această atractivă activitate de recreere și nu în ultimul de performanță.

Baza legală a proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban și supus aprobării, o constituie prevederile Legii Nr. 69/2000, Legea educaţiei fizice şi sportului, Regulamentul de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir conform cărora: Consiliul Local al Oraşului Cugir înfiinţează ramurile sportive din cadrul clubului orășenesc.

În conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare a Clubului, „Obiectul de activitate al Clubului Sportiv Orǎşenesc Cugir este: performanţa, selecţia, pregǎtirea şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale în urmǎtoarele secţii sportive: atletism, rugby, volei, baschet, handbal, fotbal, tenis de câmp, tenis de masǎ, şah, ciclism, fitness, gimnasticǎ aerobicǎ, judo, lupte, culturism, arte marţiale, box, dans sportiv, tir sportiv, automobilism sportiv, karting, fotbal-tenis, orientare, tir sportiv, tir cu arcul, precum şi alte activitǎţi în vederea realizǎrii scopului obiectului de activitate, în condiţiile legii”.

Printr-o hotărâre din 2019 s-au constituit și s-a aprobat finanțarea pentru următoarele secții: secţia de dans sportiv; secţia de tir sportiv; secţia de automobilism sportiv; secţia de karting; secţia de fotbal-tenis; secţia de orientare; secţia de tir cu arcul; secția de motociclism.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 197 ori

Comentarii

Un Comentariu la Secție de „Teqball”, la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

  1. Mihai Răspunde

    25.03.2020 la 21:30

    Cred ca au fost foarte multe solicitari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.