cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. a obținut un profit brut de 30 milioane de lei, pe primele opt luni din anul 2017

S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. a obținut un profit brut de 30 milioane de lei, pe primele opt luni din anul 2017

Publicat în 12.10.2017 la ora 22:04

De la un an la altul, SC Uzina Mecanică Cugir SA înregistrează noi performanţe. Cel puţin aşa rezultă din relatarea directorului general al societăţii, ing. Mircea Trifan, care ne-a făcut cunoscut faptul că uzina a înregistrat pe cele opt luni ale acestui an, un profit brut de 30 milioane de lei şi o cifră de afaceri de 108 milioane lei.

Pe anul 2016 cifra de afaceri a societăţii a fost de 152 de milioane lei, iar profitul brut de 70 de milioane lei. Managerul general a mai precizat că societatea are contracte ferme încheiate cu parteneri din străinătate până în anul 2020.

El mai susţine că preocuparea conducerii este pentru dezvoltarea investiţiilor prin achiziţionarea de utilaje performante menite să contribuie la dotarea tehnică a capacităţilor de producţie, fapt ce va avea consecinţe pozitive în creşterea productivităţii muncii şi a calităţii produselor. „Un pas important în rezultatele pe care le înregistrăm se datorează scutirii de datorii, urmare a Ordonanţei de Urgenţă nr. 25/2014 privind unele măsuri de diminuare a arieratelor bugetare ale unor operatori economici din industria de apărare, de care beneficiază şi SC Uzina Mecanică Cugir SA”, a declarat Mircea Trifan.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 643 ori

S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. a obținut un profit brut de 30 milioane de lei, pe primele opt luni din anul 2017
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.