Rămâi conectat

Sport

Rezultate remarcabile obținute de atleții de la ,,Metalurgistul Cugir”, la concursul de alergare montană „CugiRace -2022”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Recent, la Vinerea, în Poiana cu Goruni, s-a dat startul celei  de-a III-a ediții a concursului de alergare montană „CugiRace – 2022”, eveniment la care au luat parte și 5 sportivi ai secției de atletism de la CS „Metalurgistul” Cugir.

În urma concursului desfășurat pe categorii de vârstă, alergătorii cugireni pregătiți de profesorul antrenor, Gheorghe Hăprean au obținut următoarele rezultate:

La proba de 10 km: Bianca Măcărei s-a clasat pe locul 1 la categoria 18 – 29 de ani, cu timpul de 1:09:15, iar Călin Morar – categ. 30 – 39 ani, a terminat cursa pe locul 1 cu timpul de 48:38. Un rezultat valoros a înregistrat la aceeași probă și Dan Stoian (locul 2) – categ. 30 – 39 ani, cu timpul de 54:01.

Proba de Semimaraton (21,097 km) i-a adus veteranului Vasile Hârjoc (categ.+ 50 ani), locul 2 cu timpul de 2:19,21.

Răzvan Matei a dovedit un succes neașteptat de bun la proba de Ultramaraton (67 km.), acesta ocupând prima treaptă a podiumului cu timpul de 6:43,29, un timp cu 55 de minute mai bun față de ediția precedentă.

Felicitări concurenților și antrenorului cărora le dorim mult succes în competițiile ce urmează!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir