cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Rezultate excelente obținute de atleții de la CSO Cugir, la ultimele competiții naționale și internaționale

Rezultate excelente obținute de atleții de la CSO Cugir, la ultimele competiții naționale și internaționale

Publicat în 18.04.2018 la ora 22:32

Astfel, cunoscutul alergător veteran, de la Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Vasile Hârjoc a realizat un nou succes la categ. +65,  obținând locul I  la proba de 4000 m cu timpul de 17 min 40 sec. La aceeași întrecere, cugireanul Vasile Lupu(categ. +80) a parcurs distanța de 1000 m. cu timpul de 4 min. 56 sec. ocupând treapta I a podiumului.

Alt cugirean, Silviu Pâclișan, care a concurat la categ. +55 a încheiat cursa de 6.000 m cu timpul de 28 min. 05 sec. clasându-se și el pe locul I, la respectivul concurs.  Un alt reprezentant de seamă al atletismului județean, alergătorul Ilie Cioca – legitimat la C.S. Unirea Alba Iulia, s-a clasat la rândul său pe locul I la categ. +70, finalizând cursa de 2000 m cu timpul de 9 min. 30 sec.

O prestație destul de bună au înregistrat soții Emil și Margareta Suflețel (categ. +80), care braț la braț, au trecut linia de sosire pe locul VII.  Sportivii județului Alba nu s-au oprit la Pitești, astfel că,  o zi mai târziu, trei alergători de la CSO Cugir au luat parte  la Maratonul Internațional desfășurat la Cluj – Napoca, obținând rezultate neașteptate, fiind prezenți la marea întrecere alături de reprezentanți din 21 de țări.

Astfel,  Vasile Hârjoc – proba semi – maraton  21, 097 km a câștigat cursa la categ. + 65, cu timpul de 1 oră, 37 min, 39 sec. Mai tânărul său coleg, Silviu Pâclișan (cat + 55) a concurat pentru proba de maraton 42,195 km reușind să se claseze pe locul III cu timpul de 3 ore, 45 minute, iar Daniel Scrob și-a adjudecat titlul de câștigător al semi – maratonului, la categ. + 35, cu timpul de 1 oră. 14 min. 20 sec.(locul III la clasamentul general).

Au mai participat la competiție, tot din partea CSO: Sergiu Prodan – semi – maraton, Dan Stoian – 10 km, Călin Morar – 5 km. Potrivit atletului veteran Vasile Hârjoc, următoarea competiție pentru care se pregătește este Semi – maratonul Internațional ,,Petrom” București, care se va desfășura pe data de 13 mai 2018.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 155 ori

Rezultate excelente obținute de atleții de la CSO Cugir, la ultimele competiții naționale și internaționale
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.